Κόνι Μεταξά: H απάντησή της για το αν δέχτηκε πρόταση γάμου...

Άρης Κατσιφής
0

 


Για το νέο video clip που κυκλοφόρησε για το τραγούδι «Αμάν» όπου πρωταγωνιστεί και ο σύντροφός της και πολίστας του Ολυμπιακού Μάριος Καμπότσης μίλησε στην εκπομπή Love It και στην Ιωάννα Μαλέσκου, η Κόνι Μεταξά. Η νεαρή τραγουδίστρια απάντησε ανοιχτά για το μονόπετρο που είδαμε στο Instagram της, αλλά και την απόφασή της να συμμετέχει ο σύντροφός της στο clip της.

 «Δεν θα το πιστέψετε ήταν δική του ιδέα να παίξει στο video clip o Μάριος. Του είπα το concept και στην αρχή μου είπε “θα κάνεις κωμωδία το video clip σου;”. Του είπα το concept μπήκαν φίλοι μου στο clip και ο Μάριος ζήλεψε και ήθελε να παίξει κι αυτός», αποκάλυψε αρχικά η Κόνι Μεταξά στον «αέρα» της εκπομπής.

 «Από μικρή μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη, αλλά είπα ότι δεν έχω μόνο αυτό. Δεν είναι θέμα αντίδρασης, αλλά θέλω να αποδείξω ότι έχει πολλά περισσότερα να δώσει πέρα από την ομορφιά», είπε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

 Για τη σχέση με τον σύντροφό της είπε: «Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει σχέδια. Αυτά τα πράγματα έρχονται από μόνα τους και όταν το ζευγάρι είναι καλά, αυτά έρχονται φυσικά και από μόνα τους».

 Τέλος, στην ερώτηση για το μονόπετρο που είδαμε στα social media της και στο αν υπήρξε πρόταση γάμου, η Κόνι αποκάλυψε: «Το δαχτυλίδι το πήρα μόνη μου. Δεν μπορώ να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου;».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !