Τόνυ Δημητρίου: "Έρχονταν στο μαγαζί γυναίκες και μου έλεγαν απίστευτες ατάκες"...

Άρης Κατσιφής
0


Στην κάμερα της εκπομπής Love It και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού μίλησε ο Τόνυ Δημητρίου που θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση  «Δεν πληρώνω δεν πληρώνω» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές αμοιβές, αλλά και στα πικάντικα σχόλια των θαυμαστριών του.

 «Πλέον οι αμοιβές της τηλεόρασης δεν έχουν καμία σχέση με τα αστρονομικά ποσά που μπορεί να πήραν κάποιοι τη δεκαετία του ’90 και στις αρχές του 2000. Η τηλεόραση απλά σου επιτρέπει να ονειρευτείς ότι κάποια στιγμή μπορεί να αγοράσεις και ένα αυτοκίνητο, όχι σπίτι», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου και αποκάλυψε: «Το μαγαζί πάει καλά και δόξα τω Θεώ με κράτησε ψυχικά υγιή».

 Για τον ρόλο του γυναικολόγου στις «8 λέξεις» είπε: «Επειδή φέτος στις “8 Λέξεις” είχα τον ρόλο του γυναικολόγου, έχω γελάσει πάρα πολύ όταν έρχονταν στο μαγαζί που έχω γυναίκες και μου έλεγαν απίστευτες ατάκες. Ακόμα και πιο ώριμες κυρίες, άνω τον 50 ή των 60 και ερχόμουν σε μια αμηχανία».

 Τέλος, όσον αφορά τον επερχόμενο γάμο με τη σύντροφο του, ο Τόνυ Δημητρίου ανέφερε πως: «όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει… Θα σας πω ό,τι θα κάνουμε ότι θέλει το κορίτσι. Δεν λέμε όχι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !