Είναι οριστικό! Η Σπυροπούλου στο «Κάτι ξαναψήνεται»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα σε καθημερινή βάση, με σκοπό να ξαναψήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως ΣΚΑΪ αποφάσισε  να βάλει στον πάγο το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» και έτσι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει το καθημερινό ριάλιτι μαγειρικής, το «Κάτι Ψήνεται», αλλά, σε πιο… σύγχρονη εκδοχή και μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα έχει τίτλο «Κάτι Ξαναψήνεται», το οποίο θα είναι πιο… χορταστικής διάρκειας.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι τα δικαιώματα για τη χώρα μας τα έχει η Acun Medya και στην παραγωγή του ριάλιτι μαγειρικής το έχει πάει… σε άλλο επίπεδο, με παρουσιαστή και με πιο έντονη κωμική ματιά.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι εκτός από το ριάλιτι, όπου κάθε βδομάδα πέντε πρόσωπα ανοίγουν τα σπίτια τους και κάθε μέρα το ένα από αυτά μαγειρεύει για τα υπόλοιπα, υπάρχει κι ένας παρουσιαστής που τους κάνει… άνω κάτω. Τον ρόλο αυτό θα αναλάβει η Κωνσταντίνα που θα ακολουθεί την προετοιμασία αλλά και τις συναντήσεις των διαγωνιζομένων, επεμβαίνοντας όταν θέλει… όπου θέλει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr,  τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούλιο και με σκοπό να μην γίνουν μόνο στην Αθήνα αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Σύντομα μάλιστα θα αρχίσει να προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ τρέιλερ που θα καλεί όσους θέλουν να λάβουν μέρος για να… ξαναψηθούν στο καθημερινό ριάλιτι μαγειρικής με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Λόγω μάλιστα του δραστικού ρόλου που θα έχει η παρουσιάστρια η διάρκεια του Κάτι Ξαναψήνεται θα είναι σχεδόν δύο ώρες και είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στις αρχές της καινούργιας σεζόν με σκοπό να… ξαναψήσει τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν καθημερινά…!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !