Δεν είναι σίγουρο

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1



 
Και μπορεί το OPEN να διαρρέει πως την επόμενη σεζόν η Ελένη Τσολάκη θα αναλάβει την καθημερινή πρωινή ζώνη του σταθμού, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν είναι τυχαίο που το κανάλι της Παιανίας κάνει ραντεβού με διάφορους παρουσιαστές, τόσο για το καθημερινό πρόγραμμα, όσο και αυτό του Σαββατοκύριακου. 

Το σίγουρο είναι πως η Ελένη Τσολάκη θα αξιοποιηθεί από το OPEN, είτε σε πρωινό πρόγραμμα, είτε σε κάποιο άλλο concept όπως το Glam Wars. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άμα θέλει η ιδιοκτησία την Τσολάκη δεν νομίζω κάποιος απο το κανάλι να του πάει "κόντρα". Η οικογένεια Σαββίδη την γνωρίζει αρκετά χρόνια (εκδηλώσεις του ΠΑΟΚ, σε αγώνες στα επίσημα, στο ξενοδοχείο πριν απο αγώνα). Την Τσολάκη την αγαπαει πολυ ο κόσμος στην Θεσσαλονικη -όχι αδικα κατα την γνώμη μου- και ο Σαββίδης θέλει ατομα απο την Θεσσαλονικη να τα κανει χαρουμενα αρκει να τον σεβονται... π.χ οταν γραφεται ο,τι η Χρηστιδου παει MEGA και δεν το διαψεύδει μπορει για τον Σαββιδη αυτο να λειτουργησει αρνητικα παρα τα καλα νουμερα και να μην την θελει στο καναλι του... εχει αυτον το χαρακτηρα

    Δεν ξερω πως δουλευουν τα καναλια αλλα το ποιος θα παρουσιαζει το πρωινο θα το αποφασισει το καναλι (στελεχη-διοικηση) με την ιδιοκτησια, δεν τους αφηνει να αποφασιζουν μονοι τους. Μπορεί π.χ η Τσολακη να ξερει ήδη τι θα κανει το χειμώνα και να μην το λενε ή να το αποφασισουν πιο μετά.

    Απλά αυτό που θελω να πω είναι ότι άμα πει ο Σαββίδης "Θέλω την Τσολάκη" ή περιμένετε να αποφασισουμε πιο μετα, κάνεις δεν θα του πει όχι θα κλείσω τον τάδε πρόσωπο ή θα κάνει κινησεις και ραντεβου πισω απο την πλατη της ιδιοκτησιας διοτι θα τους "στειλει" αμεσως... τα παντα μαθανει χαρτι και καλαμαρι..

    Πάντως μην διαβάζεται τι γράφεται στην Αθήνα. Ούτε κανάλι πωλείται, ούτε φεύγει ο Σαββίδης, ούτε κάποιο πρόβλημα έχει, ούτε τον κυνηγά η κυβέρνηση, ούτε τιποτα. Υπάρχουν πολυ μεγάλα επενδυτικά πλάνα... και η οικογένεια Σαββίδη ήρθε για να μεινει..

    Ανεξαρτητα απο όλα αυτα η Τσολάκη είναι πολύ καλή σε ρόλο παρουσιαστριας ψυχαγωγικου μαγκαζίνου, με καλο πανελ, στηριξη κλπ θα παει καλα απο εμας στην Θεσσαλονικη ειναι ενα μεγαλο ΝΑΙ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !