Η εξομολόγηση της Ελίνας Κέφη για τις κρίσεις πανικού...

Άρης Κατσιφής
0


Καλεσμένη στην εκπομπή Αννίτα Κοίτα βρέθηκε η Ελίνα Κέφη, το απόγευμα του Σαββάτου, προκειμένου να συναντήσει την Αννίτα Πάνια στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN. Η καλλονή παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις περιπέτειες που πέρασε με την υγεία της τα τελευταία χρόνια καθώς και τους δρόμους που ανακάλυψε για να τις αντιμετωπίσει.

 Πιο συγκεκριμένα, η Ελίνα Κέφη σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «κάποια στιγμή με αφορμή κάποια θέματα υγείας που μου βγήκαν με άγχος άρχισα να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου. Έζησα όλο το πακέτο. Άγχος, κρίσεις πανικού, όλο και έκανα ότι μπορούσα με όποιο τρόπο υπήρχε να το ξεπεράσω. Με γιατρό, με γυμναστική, με βότανα, με ματζούνια… Με ότι υπήρχε αλλά συνειδητοποίησα ότι τελικά το ξεπέρασα και ακόμα το ξεπερνάω με ψυχοθεραπεία».

 Πέρασα κρίσεις πανικού, κρίσεις άγχους και στην αρχή είναι τρομακτικό. Νομίζω πως πολύς κόσμος το περνάει, ειδικά τώρα την περίοδο του κορονοϊού. Το περίεργο παλαιότερα είναι πως είχες κάτι τέτοιο και σου έλεγαν «καλά, τρελός είσαι;». Έχουμε ακούσει και τέτοια πράγματα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στην απογευματινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN. «Εγώ έκανα τα πάντα. Ψυχανάλυση, ψυχοθεραπεία, εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης. Ότι υπήρχε και ότι μπορούσα να κάνω το έκανα και τελικά είχε αποτέλεσμα».

«Το πιο σημαντικό νομίζω πως είναι ότι, αν δεν θέλεις και λίγο μέσα σου να γίνεις καλά, δεν θα το καταφέρεις. Είναι φρίκη και μάλιστα μεγάλη. Με βοήθησα και γω πάρα πολύ» συμπλήρωσε η Ελίνα Κέφη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !