Πέρασε δοκιμαστικό ο Χατζηδάκης για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αλλά δεν...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Κάτω από άκρα μυστικότητα το απόγευμα της Πέμπτης έγιναν δοκιμαστικά για τη θέση του παρουσιαστή στα πλατό του ΑΝΤ1 για το show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που συμμετείχε τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν το πρώτο όνομα που έκανε οντισιόν. Ακολούθησε ένας παλιός γνώριμος του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λέντζας που τηλεοπτικά τον είχαμε δει τελευταία φορά στο παιχνίδι αθλητικών γνώσεων της ΕΡΤ «Το Μεγάλο Παιχνίδι».

Αξίζει να σημειωθεί πως η αρχική σκέψη της ηγεσίας του ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του show ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος επέλεξε τελικά να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος». Στη συνέχεια έγινε μια πρόταση στη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία όμως τελικά προτίμησε να αποχωρήσει από το κανάλι τoυ Αμαρουσίου με κατεύθυνση τη λεωφόρο Συγγρού και το Mega.

Οι πληροφορίες του znews , πάντως, αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Χατζηδάκης δεν ήταν ακριβώς αυτό που είχαν στο μυαλό τους οι ιθύνοντες του σταθμού, ενώ όπως μαθαίνουμε εκκρεμεί ένα ραντεβού με τον ΣΚΑΪ και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Στον ΑΝΤ1 πάντως τα δοκιμαστικά συνεχίζονται…

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βγαίνει στο Α μισό και ας λένε οι φήμες για το δεύτερο. Από άτομο που έχει περάσει ήδη τις auditions γνωρίζω ότι τον Σεπτέμβριο ξεκινάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !