Μαρία Ηλιάκη: «Όταν είδα το σώμα μου, τρόμαξα»...

Άρης Κατσιφής
1

 


Με αφορμή το γεγονός ότι μετά το πρώτο διάστημα ξεκίνησε γυμναστική προκειμένου να επαναφέρει την σιλουέτα της, η ίδια μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο παράγοντας ορμόνες και καλή ψυχολογία.

Πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη θέλησε μέσα από το Instagram της διοργάνωσε και ένα πολύ ενδιαφέρον Instagram live με τη γνωστή γυμνάστρια Μάντυ Περσάκη.

 Τι είπε για πρώτη φορά για τα κιλά που πήρε και πώς αντέδρασε όταν διαπίστωσε την αλλαγή στο κορμί της;

 «Επανένταξη μετά την εγκυμοσύνη, δεν σημαίνει πως να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης. Σε κάποιες γυναίκες φεύγουν πιο εύκολα, σε άλλες πιο δύσκολα, είτε τα χάσεις σε έναν μήνα, είτε σε ένα χρόνο, δεν έχει σημασία, η κάθε μία έχει τους ρυθμούς και θα χάσει τα κιλά όποτε το θέλει αυτή…», είπε και συνέχισε λίγο αργότερα:

«Όταν είδα το σώμα μου μετά την καισαρική, τρόμαξα από τα πρηξίματα και γέννησα πριν τις 40 εβδομάδες. To θέμα δεν είναι να φύγουν τα κιλά, το θέμα είναι να είμαστε χαρούμενες, γιατί οι ορμόνες χορεύουν και υπάρχει ένα μωρό που κλαίει», ανέφερε.

 «Έχω περάσει πολύ δύσκολα σε ό,τι αφορά το φαγητό καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, δηλαδή πάρα πολλούς εμετούς, πάρα πολλές καούρες, μπορώ να φάω πολύ λίγα πράγματα. Μόνο υδατάνθρακα λίγο, δηλαδή ψωμάκια, μακαρονάκια, ρύζι, πατάτα βραστή ή βραστό λαχανικό. Τέτοια πράγματα μπορώ να φάω. Το ψωμί και το τυρί είναι τα μόνα πράγματα που μου ηρεμούσαν το στομάχι και όπως καταλαβαίνετε έχω πάρει κάποια κιλά. Γύρω στα 14.

Θα μπορούσα να είχα πάρει και παραπάνω, αλλά ευτυχώς ο οργανισμός μου και το σώμα μου λόγω της προετοιμασίας που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην ομοιόσταση, αντιδρά πολύ σωστά. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να τρως, βοηθάει πολύ και στην εγκυμοσύνη», είχε πει η ίδια μιλώντας για τις δυσκολίες που βίωσε στην εγκυμοσύνη της σχετικά με τις διατροφικές της συνήθειες.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κατα τα αλλα αγαοηστε το σωμα σας, αλλα ρωρα θα τρελαθω στην γυμναστικη να χασω τα 14 κιλα. Ηρεμηστε σελεμπριτις, χαρειτε το δωρο θεου, το παιδι σας. Και μετα να αγχωθειτε για τα.... Κιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !