Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω τόσες φορές σκεφτεί να με χαστουκίσω για...»

Άρης Κατσιφής
1


Σε μια δημόσια εξομολόγηση προχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή σε όλους μας manager μοντέλων, συχνά την βλέπουμε να μοιράζεται δικές της σκέψεις αλλά και προβληματισμούς με τους followers της. Η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε αρχικά:

“Έχω τόσες φορές σκεφτεί να με χαστουκίσω… για τα λάθη μου, τα αναπάντεχα μου, τα σωστά μου, την χαρά μου γιατί και στην χαρά μου ενοχή είχα.. την ελπίδα μου ότι όλα θα γίνουν όπως τα σκάφτομαι ή όπως ευχόμουν ότι θα γίνουν, τον αναστεναγμό μου που για πολλά χρόνια έπνιγα, τον ενθουσιασμό μου που πάντα τον αντιμετώπιζα τόσο κομπλεξικά και γρήγορα, δλδ να σου πω δεν έδινα στην χαρά στιγμή να σταθεί, να υπάρξει, δεν της έδινα στασίδι… έλεγα το επόμενο…”

 Και συμπλήρωσε: “πάει και αυτό next και τα σκ@τωσα κανονικά και με τον νόμο γιατί γυρνάει ρε αδελφέ , τα σκ@τωσα γιατί ήθελα να μην είχα πνίξει τόση ανεμελιά, αυθορμητισμό και χαρά στην ευθύνη και ήθελα λιγότερες ρυτίδες στον λαιμό μου όταν θα ερχόταν αυτή η στιγμή της συνειδητοποίησης , αλλά ξέρεις καμιά παροιμία δεν είναι τυχαία γ@μωτο …στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα που καταλήγω… ζήσε σου λέω ΤΩΡΑ το ΤΩΡΑ αυτή την μαγική μικρή λέξη με τα 4 υπέροχα γράμματα σου εύχομαι πολλά υπέροχα μαγικά ΤΩΡΑ , για αύριο θα δούμε όσο για την φωτογραφία δεν με χαστουκίζω προφανώς βάζω κρέμα που δεν φαίνεται … γιατί ρυτίδες είναι αυτές, τις αγαπώ και τις προσέχω και αυτές όπως ακριβώς και επιτέλους κάνω με το όλο μου”.

 Αρκετοί ήταν και οι διάσημοι οι οποίοι σχολίασαν κάτω από την δημοσίευση. Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν ένας από αυτούς γράφοντας: “ΤΩΡΑ θέλω να σε αγκαλιάσω και να σου δώσω ένα φιλί στο μέτωπο”. Ακόμα, η Ελένη Χατζίδου της έγραψε: “Πόσο όμορφη…”, αλλά και ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, η τραγουδίστρια Γεωργία Βρανά, ο γνωστός κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης και πολλοί άλλοι φίλοι της, οι οποίοι της έστειλαν την αγάπη τους.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !