Τα χαμηλά νούμερα των εμβολιασμένων προκαλούν πανικό στην Κυβέρνηση! Οι σκέψεις για να αυξηθούν τα νούμερα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4


 Απογοητευτικά είναι τα νούμερα των εμβολιασμένων αυτή τη στιγμή με την Κυβέρνηση να αρχίζει να φοβάται πως ίσως η λύση ενός νέου lockdown να μην είναι τόσο μακρινή. Μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί ολοκληρωμένα 4.787.767 συμπολίτες μας, ενώ τουλάχιστον με τη 1 δόση έχουν εμβολιαστεί 5.551.526 άνθρωποι. 

Νούμερα που αυτοί τη στιγμή φαίνεται πως δεν θα οδηγήσουν στον βασικό στόχο που είναι μέχρι το τέλος Αυγούστου να έχουν εμβολιαστεί 7.500.000 άτομα. Ο λόγος είναι πως με το τέλος του Καλοκαιριού θα γίνει το μεγάλο «μπαμ» της διασποράς με ορατό τον φόβο να παραλύσει το σύστημα υγείας μας. 

Το επόμενο βήμα της Κυβέρνησης για να ανεβάσει τα νούμερα είναι ο κατ’ οίκον εμβολιασμος, αλλά και οι επισκέψεις ειδικών σε περιοχές που παρατηρείται χαμηλός αριθμός εμβολιασμένων, ώστε να αλλάξουν με την πειθώ εκείνες τις εστίες καχυποψίας που εξακολουθούν να υπάρχουν.

Στην επόμενη φάση, εξετάζεται και το σενάριο να επεκταθεί και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και σε άλλους κλάδους. 

Οι πιο απαισιόδοξοι υποστηρίζουν πως και με αυτά τα δεδομένα δεν θα πετύχουμε τους 7.500.000 εμβολιασμένους τις επόμενες 35 μέρες. Τέλος, μη ξεχνάμε πως το θετικό με τα υψηλά νούμερα στα κρούσματα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, «χτίζεται» και ένα υψηλό τοίχος ανοσίας των ανεμβολίαστων. 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Περισσοτερη τρομοκρατια απο τα καναλια χρειαζεται. Δεν αρκει η τοση πολλη που εχουμε ηδη. Εγω προτεινω να μην παιζουν ψυχαγωγικα προγραμματα οι τηλεορασεις πλεον, και να δειχνουν ολη μερα ειδησεις για το ποσο τρομακτικες, εφτιαλτικες, τραγικες θα ειναι οι ζωες μας χωρις το εμβολιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι τραγική. Μακάρι η κυβέρνηση να πάρει απόφαση τον χειμώνα , όσοι δεν έκαναν εμβόλιο να είστε με μηνύματα για να κινηθείτε και να μην σας επιτραπεί η είσοδος σε μαγαζιά εστίασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8.06. Aυτο θα πει δημοκρατική αντίληψη...χαχαχα
    Η κυβέρνηση και οι επιστήμονες απέτυχαν να πείσουν τον κοσμο να εμβολιαστεί. Και με αυτά που κανουν δηλαδη υποχρεωτικότητες, διαχωρισμούς, τρομοκρατία ολη μερα κτλ, τα νούμερα κάθε μερα και χειρότερα για αυτους θα ναι.. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι παίζει, οποιον ρωτήσεις την γνώμη του για αυτούς, η απάντηση που θα παρεις ειναι η ίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ''τείχος ανοσίας'' έχει καταρρεύσει προ πολλού όσο κι αν προπαγανδίζει η κυβέρνηση θέλοντας να πετάξει την ευθύνη απο πάνω της. Στο Ισραηλ σχεδόν το 50% των νέων κρουσμάτων με τη μεταλλαξη Δελτα ηταν εμβολιασμένοι και με τις δυο δόσεις και μάλιστα το 7% νοσηλεύτηκε κιόλας!

    Είδαμε τι έγινε κατακαλόκαιρο με mini lockdown και στη Μύκονο με σχεδόν το 90% του πληθυσμού της πλήρως εμβολιασμένο.

    Ας πουν υπεύθυνα στον κόσμο ότι ο ιός ήρθε για να μείνει και για τα επόμενα χρόνια θα ζούμε με μάσκες, αποστάσεις και μέτρα. Όλοι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγειας έδωσε οδηγία για μάσκες και αποστασιοποίηση ΚΑΙ στους πλήρως εμβολιασμένους. Εδώ οι δικοί μας οι κουτοπόνηροι...πουλάνε covid free μπουζούκια στον κόσμο και τον διχάζουν... Ας ενισχύσουν τη δημόσια Υγεια, ας φτιάξουν κλίνες Μεθ, ας προσλάβουν επιπλέον προσωπικό, ας βάλουν εξτρα δρομολόγια σε τρενα, τρολει, λεωφορεία και μετρό για να αντιμετωπιστεί ο σωνωστισμός που δεν εχουν κανει ΤΙΠΟΤΑ τόσο καιρό και ας αφήσουν τις γελοιότητες με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !