Ο Ηλίας Ψινάκης στο Big Brother;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2



 Πυρετώδεις είναι οι ρυθμοί με τους οποίους στήνεται στο ΣΚΑΙ, ο νέος κύκλος του “Big Brother”! Οι ιθύνοντες του καναλιού αυτή την εποχή ετοιμάζουν την πολυσυζητημένη, τηλεοπτική επιστροφή του “Μεγάλου Αδελφού”, o οποίος έρχεται και πάλι στους δέκτες μας από Σεπτέμβρη, κρατώντας ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια του prime-time και φέτος στο κανάλι του Φαλήρου.

Η ειδοποιός διαφορά του φετινού “Big Brother” σε σχέση με το περσινό, είναι το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του καναλιού, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε έναν… mix and match συνδυασμό. Τι εννοώ μ΄αυτό; Όπως έχει διαρρεύσει το “Big Brother” θα βγει στον αέρα με απλούς… “κοινούς θνητούς”, αλλά και με… celebrities απ΄όλους τους χώρους. 

Έτσι, το… σαφάρι της αναζήτησης των celebrities έχει ,ήδη, ξεκινήσει και τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων, εντυπωσιάζουν και εκπλήσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iwoman.gr και της Νάνσυς Νικολαίδου, ένα από τα πρόσωπα που θέλουν διακάως στο ΣΚΑΙ να τους πει το πολυπόθητο “ναι” είναι εκείνο ενός πολιτκού ή μάλλον ενός πρώην πολιτικού.

Και το όνομα αυτού Ηλίας Ψιννάκης! Ναι, ο Ηλίας είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγάλα “στοιχήματα” των ΣΚΑΙκών και η αλήθεια είναι πως αν γίνει κάτι τέτοιο, αναφισβήτητα ο “Μεγάλος Αδελφός” θα κάνει πρεμιέρα, προκαλώντας “σεισμό”.

 Τέλος, στη λίστα των celebrities που θέλουν πολύ εκεί στο Φάληρο, συμπεριλαμβάνεται και το όνομα της σαρωτικής Σοφία Μουτίδου!

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι μαλακίες σκέφτονται τα κανάλια για να ακουστεί ένα προϊόν. Σιγά μην πάει η Μουτιδου. Ο Ψινάκης για χαβαλε μπορεί η σοφία δε θα πήγαινε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψινακης μονο για παρουσιαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !