Η επόμενη μέρα στο OPEN στην πρωινή ζώνη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

 


Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο πιθανό το σενάριο που θέλει την Κατερίνα Καινούργιου να μετακινείται στον ΑLPHA παρά το συμβόλαιο που είναι σε ισχύ με το OPEN. Την ίδια ώρα θεωρείται δεδομένο πως το κανάλι της Παιανίας χαιρετά και η Σίσσυ Χρηστίδου, κάτι που σημαίνει πως ξαφνικά ο σταθμός μένει χωρίς τις δύο βασικές του παρουσιάστριες στη ψυχαγωγία. Το OPEN θα πρέπει να αποδείξει ότι με εύστοχες κινήσεις μπορεί να κρατηθεί στον ανταγωνισμό. 

Όλα δείχνουν πως στην περίπτωση της αποχώρησης της Κατερίνας Καινούργιου, η Ελένη Τσολάκη θα είναι εκείνη που θα αναλάβει τα ηνία της καθημερινής ζώνης 10-1, αφού πρώτα έχει δοκιμαστεί με καλοκαιρινή εκπομπή. Βέβαια, ακόμα το κανάλι δεν δεσμεύεται σε τίποτα, καθώς αν η παρουσιάστρια δεν φέρει αναμενόμενες τηλεθεάσεις κατά τη θερινή περίοδο, τότε μπορεί να περιοριστεί στην παρουσίαση του νέου καθημερινού παιχνιδιού μόδας με τίτλο "Glam Wars" που θα αντικαταστήσει το "Style me up". 

Κλείνοντας με το OPEN, μία πληροφορία που έφτασε στα αφτιά μου είναι πως ανάμεσα στα στελέχη του σταθμού έχουν συζητηθεί διάφορα πρόσωπα που θα μπορούσαν να αναλάβουν τις πρωινές ζώνες του σταθμού σε περίπτωση που το κανάλι ξεκληριστεί από παρουσιάστριες. Ένα από αυτά είναι η Αντελίνα Βαρθακούρη (ο ΣΚΑΙ διαρρέει ότι η ένταξη των Γκουντάρα-Κακκαβά στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚ δεν σημαίνει πως εκείνη δεν θα μπορούσε να αναλάβει άλλο δίωρο slot εκείνες τις μέρες, δηλαδή αυτές οι δύο εκπομπές να καλύπτουν το 3-7) και η Βάσια Λόη που απέχει τα τελευταία 10 χρόνια από την ελληνική τηλεόραση. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μου κάνει εντύπωση που δεν συζητιέται το όνομα της Ντορέττας, η οποία ήταν αξιοπρεπέστατη στο πρωινό και γενικά παραδέχομαι ότι αποτελεί μια από τις τηλεοπτικές μου αδυναμίες. Βέβαια από την άλλη πλευρά, δεν θα την ήθελα στο Όπεν, καθώς με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται πως του χρόνου θα είναι 7ο κανάλι σε τηλεθέαση ακόμα και πίσω από την ΕΡΤ. Αλήθεια, πιστεύουν ότι πρόσωπα όπως η Τσολάκη και η Βάσια Λόη θα φέρουν τηλεθέαση σε αυτό που προβλέπεται να είναι η πιο ανταγωνιστική σεζόν όλων των εποχών με 5 κανάλια να προετοιμάζουν πρόγραμμα με στόχο την πρωτιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για το open tv ,κακκα τα ψέματα .Θα χάσει όποια δυναμική είχε και μετατρέπεται σε ένα κανάλι του 4%.Μένει να δούμε τι πρόγραμμα θα διαμορφώσει ώστε να μην παραβιάσει τους όρους που θέτει το ΕΣΡ ώστε να συνεχίσει να εκπέμπει.Με εκπομπές γεμάτες με εμπορικά τηλεθέαση δεν έρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το όπεν έστησε 3 εκπομπές όλα αυτά τα χρόνια. Του Μουτσινά,της ΚατΚεν και της Σίσσυ. Και καταφερε να τις χάσει και τις 3! Όχι, μπράβο. Ένα πανελλαδικής εμβέλειας Μακεδονία ΤΒ θα καταντήσει όπου θα δοκιμάζονται πρόσωπα και όποιο ξεχωρίζει θα παίρνει μεταγραφή στην Α' εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !