Ένα βήμα πριν κλείσει με το Mega η Μαρία Μπεκατώρου;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2


Κι ενώ οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 είναι στο… περίμενε, μιας και οι ιθύνοντες του καναλιού, έχουν προφανώς άλλες δουλειές αυτή την εποχή, ο ανταγωνισμός εννοείται πως δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια κι έχει περάσει στην αντεπίθεση και μάλιστα; Διεκδικώντας με πάθος τα πρόσωπα που τον ενδιαφέρουν.

Όπως έχει γίνει γνωστό ,λοιπόν, η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένα πρόσωπο που αποτελεί τον απόλυτο πόλο έλξης για τους αντιπάλους.

 πολιορκία, είναι και το Mega. Και σου λέω ΚΑΙ ΤΟ MEGA, γιατί υπάρχει κι άλλο, αλλά αποφάσισα ν΄αναφερθώ στο Mega, γιατί σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που έχω, το Mega είναι το κανάλι που απ ΄ότι όλα δείχνουν θα κάνει τη… κίνηση-ματ με τη Μαρία.

Το Mega είναι το κανάλι με το οποίο η Μαρία έχει προχωρήσει σε παραπάνω από ένα ραντεβού, τα έχει πει, τα έχει ξανά πει και απ ΄ότι όλα δείχνουν; Είναι μόλις ένα βήμα πριν τους πει το Megaλο “ναι” και υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους!

Με άλλα λόγια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Μαρία βρίσκεται μόλις μία “ανάσα” πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση και μετά από οκτώ χρόνια κλείσει πίσω της την πόρτα του ΑΝΤ1 και γυρίσει σελίδα στη τηλεοπτική της καριέρα.

Μάλιστα, αυτό που της έχει προταθεί δεν είναι ένα απλό… τηλεπαιχνίδι. Στη Μαρία έχει προταθεί ν΄αναλάβει την παρουσίαση ενός σούπερ-γκράντε σόου, το οποίο αν έρθει στους δέκτες μας, έχει όλα τα εχέγγυα για ν ΄αφήσει εποχή. Ένα σόου το οποίο θα βασίζεται σε format του εξωτερικού, θα είναι υπερπαραγωγή και κομμένο και ραμμένο επάνω της, έτσι ώστε με το μοναδικό της ταλέντο να καταφέρει να το απογειώσει!

iwoman.gr-Νάνσυ Νικολαίδου


Καλά Μαρία δεν έφτιαξες ακόμα “βαλίτσα”; Στη θέση σου θα είχα φύγει τρέχοντας, αφήνοντας πίσω μου καπνό… Μπιπ, μπιπ!

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγω δεν μπορω να δεχθω οτι ο αντ1 θα αφησει τοσο ευκολα μια επιτυχημενη του παρουσιαστρια να φυγει. Τι να πω... Υποσχεθηκε 3 προτζεκτ στον αρναουτογλου και δεν μπορει να βρει ενα καλο για εκεινη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπε η Νικολαΐδου που δούλευε στο Epsilon και τώρα Open.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !