Στο Mega ο Τζώρτζης Ποφάντης;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

 


Ένας “πόλεμος” έχει στηθεί εδώ και καιρό στον ΑΝΤ1… Ενας “πόλεμος” στο παρασκήνιο, ο οποίος έχει δημιουργήσει πολλές αναταράξεις στο κανάλι, μία διαρκή κόντρα, μεγάλη ανησυχία και αρκετές αποχωρήσεις. Ένας “πόλεμος” που όσοι γνωρίζουν καλά, μιλούν για ένα “πόλεμο” που έχει χωρίσει στα δύο το κανάλι, ανάμεσα σε… “Alphικούς” και “Αντεννικούς”.

Ένας “πόλεμος” στον οποίο οι μεγάλοι “πρωταγωνιστές” από τη μία μεριά είναι η Στέλλα Λίτου, η Γενική Διευθύντρια τηλεόρασης του ΑΝΤ1, – η οποία έχει έρθει στο κανάλι του Αμαρουσίου από τον Alpha κι έχει μία εντελώς διαφορετική, τηλεοπτική κοσμοθεωρία -, και από την άλλη ο διευθυντής προγράμματος Τζώρτζης Ποφάντης. Και στη μέση; Στη μέση ακριβώς βρίσκεται το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και για το τρόπο σύμφωνα με τον οποίο πρέπει να στηθεί.

Η Στέλλα Λίτου έχει πάρει την απόφαση το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 του χρόνου, να κάνει θεαματική στροφή προς τα ριάλιτι, ενώ ο Τζώρτζης Ποφάντης εμμένει στο να κρατά η μυθοπλασία τα σκήπτρα σε ότι έχει να κάνει με το περιεχόμενο. Βέβαια, η απόφασή του αυτή, φέτος του στοίχισε ακριβά, μιας κι αν εξαιρέσει κανείς τις “Αγριες Μέλισσες”, όλες οι υπόλοιπες σειρές στο prime-time, δεινοπάθησαν στους πίνακες τηλεθέασης. Όμως, κι από την άλλη τα ριάλιτι δεν είναι η… ταυτότητα του ΑΝΤ1.

Κάπως έτσι αυτή η κόντρα των δύο διαφορετικών “κόσμων” έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι  πληροφορίες λένε πως ο Τζόρτζης Ποφάντης είναι ,ήδη, με το ένα πόδι εκτός καναλιού.

Σε τέτοιο σημείο που έχει αρχίσει να συζητά με άλλα κανάλια, προκειμένου να αποφασίσει  ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του στη τηλεοπτική αγορά. Σύμφωνα πάντα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, ο Τζώρτζης Ποφάντης έχει δεχτεί πρόταση από το Mega. Ναι, ναι από το Mega και μάλιστα; ‘Εχει προχωρήσει και σε ραντεβού μαζί τους και απ΄ότι όλα δείχνουν βρίσκονται μία ανάσα πριν “κλειδώσει” η συνεργασία τους.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης αν κι εφόσον όντως κλείσει το συγκεκριμένο τηλεοπτικό deal για το οποίο επαναλαμβάνω έχει λάβει χώρα εδώ και μέρες ραντεβού υπό άκρα μυστικότητα, θα αναλάβει τη γενική διεύθυνση προγράμματος, πάνω από το Κώστα Σούσουλα. Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι στον ΑΝΤ1; Ποια θα είναι η επόμενη μέρα;

Εκεί είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενο, ότι θ ΄αναλάβει ο εμπειρότατος Λοίζος Ξενόπουλος, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από το ΣΚΑΙ, έχει αναλάβει την ευθύνη για το σχεδιασμό και το στήσιμο του προγράμματος του Ομίλου ΑΝΤ1 για τη πλατφόρμα που ετοιμάζει, στα πρότυπα του Netflix.

iwoman.gr-Νάνσυ Νικολαίδου


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η ολοκληρωτικη στροφη στα ριαλιτυ και η πληρης απαξιωση της μυθοπλασιας θα ειναι τεραστιο λαθος και οταν το καταλαβουν δυστυχως θα ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαραιτητη μεριμνα του νεου στελεχους θα πρεπει να ειναι ενα εντελως νεο Πρωινο,απαλλαγμενο απο τα βαριδια,που το ωθησαν στον πατο και στην απαξιωση του κοινου.Τα τρικ με τις επαννενωσεις πρωην ζευγαριων εκλαμβανονται σαν κοροιδια απο το κοινο.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει κάνει άστοχες επιλογές σε πρόσωπα και δεν γίνεται πλέον να μην έχει ενας σταθμός εκτός από σειρές και ριάλιτι όταν υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !