Σε συζητήσεις με το Mega ο Στέφανος Κωνσταντινίδης! Δείτε για ποια εκπομπή...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Μπορεί τυπικά η Ελεονώρα Μελέτη να ανήκει στον Alpha με ενεργό συμβόλαιο, ωστόσο προετοιμάζεται για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στο Mega την επόμενη σεζόν στην πολύ πρωινή ζώνη.

Μέχρι στιγμής, τα επικρατέστερα πρόσωπα για να βρεθούν στο πλευρό της είναι ο Κώστας Τσουρός και η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή» ένας ακόμη δημοσιογράφος που συζητά για να ενταχθεί στο συγκεκριμένο project είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, που τα τελευταία 4 χρόνια τον βλέπουμε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με Τσουρο και Κωνσταντινίδη η Μελέτη έχει φτιάξει πολυ δυνατή ομάδα. Βεβαια έχουμε δει και στο πρόσφατο παρελθόν (Λιάγκας στον ΣΚΑΙ) πολυ δυνατές ομάδες ομολογουμένως να αποτυγχάνουν παταγώδως. Και το λέω αυτό επειδη ο ανταγωνισμός στην πολυ πρωινή ζώνη (με όλα τα αμιγώς ενημερωτικά και το Happy Day) ειναι ιδιαίτερα σκληρός. Προσωπικά, την περιμένω αυτήν την εκπομπή, επειδή μπορεί η Σταματίνα να έχει ιδιαίτερο γκελ στις μανουλες και να έχει χτίσει συνήθεια, όμως δεν ισχυει το ίδιο και για την υπόλοιπη ομάδα μπροστά από τις κάμερες. Ο Φραγκολιάς είναι ανυπαρκτος και οι Παπανωτας-Μεσσαροπουλου δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα συμπαθείς στο κοινό (για να το πω κομψά), ιδίως κρίνοντας απο το κοινό στο Twitter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !