Πρόταση του Mega στη Σταματίνα! Η δυσαρέσκεια με τον ALPHA και τα «παραθυράκια» στο συμβόλαιο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4


 Ένα νέο πρόβλημα έχουν να αντιμετωπίσουν στα γραφεία του Alpha με το νέο πρόγραμμα που σχεδιάζουν.

Σύμφωνα με τη στήλη "Μέχρι κεραίας" και τη Ντέπυ Γκολεμά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αρνήθηκε να μειωθεί σε διάρκεια το "Happy day στον Alpha" ώστε να χωρέσει στο πρόγραμμα η Κατερίνα Καινούργιου και το ανανεωμένο "Ευτυχείτε" που έρχεται από το OPEN.

Μάλιστα, η γνωστή τηλεκριτικός παίρνει το μέρος της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχολιάζοντας με νόημα πως "δεν χτίζεις μια εκπομπή, απολαμβάνεις τους κόπους σου και τη δίνεις στην πρώτη τυχούσα. Να 'ταν η Τάτι, να το συζητούσαμε".

Πριν λίγες μέρες, πάντως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε σαφές πως η ώρα έναρξης του "Happy Day" παραμένει σταθερή σε κάθε περίπτωση. Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια ξεκαθάρισε από τον τηλεοπτικό αέρα του Alpha πως η εκπομπή της θα συνεχίσει να ξεκινά ακριβώς στις 8, όπως συμβαίνει από την πρώτη μέρα που μεταδίδεται από τον συγκεκριμένο σταθμό. Δεν αναφέρθηκε πάντως στην ώρα λήξης της εκπομπής, που τα τελευταία χρόνια έχει δει ουκ ολίγες φορές να αλλάζει και να μεταφέρεται από τις 10 στις 11 ή κάπου ενδιάμεσα.

Τη δυσαρέσκεια της φαίνεται πως «μυρίστηκε» το Mega και της έκανε κρούση συνεργασίας, ώστε να την εντάξει τη νεα σεζόν στο δυναμικό του. Η παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο με τον ALPHA, ωστόσο ενδεχομένως μία πιθανή αλλαγή ώρας και διάρκεια να μπορέσει να της δώσει το νομικό πάτημα για να αποδεσμευθεί, σύμφωνα με τη Real Life και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου. 

Για να δούμε...


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν ανησυχώ για τη Σταματίνα. Ο Άλφα δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσει μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης πορείας. Ιδίως από την στιγμή που έχει αποδείξει ότι είναι μια παρουσιάστρια που φοράει την φανέλα του καναλιού και στηρίζει το σταθμό της. Θεωρώ, λοιπόν, οτι αν ασκήσει βέτο για την ώρα έναρξης και λήξης της εκπομπής θα συμβεί. Κάπου είχα διαβάσει ότι παραχώρησε ένα μισάωρο, άρα να έχει διάρκεια 08:00-10:30. Για μένα το μεγαλυτερο πρόβλημα το έχει η Κατερινα. Το σενάριο του Άλφα το διέψευσε. Η πόρτα του Mega μετά τα τελευταία σενάρια που ακουγονται φαίνεται κλειστή. Και στο Όπεν μετά την φυγή Κοκλώνη-Μαλλη δεν πρόκειται να μείνει. Άρα την βλέπω να συμβιβάζεται στο Άλφα στο 10:30-13:00, κάτι που φυσικά δεν το επιθυμεί, μιας και θα αρχίζει μισή ώρα μετά τον ομοειδή ανταγωνισμό, πράγμα το οποίο είναι αρκετά πιθανό να προκαλέσει πλήγμα στην εκπομπή της και φυσικά δεν το θέλει έπειτα από μια χρονιά απόλυτης επιτυχίας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο προηγουύμενο σχόλιο θέλω να κάνω μια διόρθωση. Το σενάριο του Σταρ εννοουσα ότι απέρριψε η Κατερινα και δημοσίως μάλιστα μέσα από την εκπομπή της. Οχι του Άλφα όπως λανθασμένα έγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο. Σε κάτι όμως έχω άλλη άποψη.
    Στο αν θέλει ή όχι να μείνει η Κατερίνα στο open. Δεν έχει σημασία αν θέλει να μείνει ή όχι, δεν νομίζω να τη θέλουν ούτε οι ίδιοι πια.
    Γιατί να τη θέλουν; Δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα όσον αφορά τη τηλεθέαση της εκπομπής χωρίς το Μάλλη και το σημαντικότερο, ποιος ο λόγος να μη βάλουν από τώρα τη Τσολάκη να ψηθεί κιόλας στο πρωινό και να τη βάλουν σε 10 μήνες που θα λήξει το συμβόλαιο της Κατερίνας;
    Μη δούμε το τέλος να μένει στο κανάλι χωρίς εκπομπή η Κατερίνα αν δεν δώσει κάποιο κανάλι τα 400 χιλιάρικα και να παρουσιάζει το Ευτυχείτε η Τσολάκη.
    Και αν το σκεφτείς αν δεν βρουν κάποιον να δώσει τα 400 χιλιάρικα τους συμφέρει μια Κατερίνα στο πάγκο γιατί θα χάσει την δυναμική που έχτισε στη πρωινή ζώνη τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νομίζω πως το Όπεν με το περιορισμένο μπάτζετ που θα έχει την επόμενη σεζόν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει την Καινουργιου και να την πληρωνει χωρίς εκπομπή. Ασε που ο κόσμος (στην αρχή τουλάχιστον) θα την βλεπει ανεξαρτήτως Μάλλη, επειδη ξέρουν την Κατερίνα στο Ευτυχείτε και όχι τους ανθρωπους πίσω από την κάμερα. Τώρα αν η εκπομπή αλλάξει στο περιεχόμενο και πλεον δεν ενδιαφέρει αυτό θα δείξει στην πορεια. Ασε που η Κατερινα φέρνει και λεφτά από τα εμπορικά, καθώς έχει κακά τα ψέματα μεγάλη εμπορική αξία αυτήν την περίοδο - εμπορικά έσοδα τα οποία δεν μπορεί να τους τα φέρει η Τσολάκη ουτε στα πιο τρελα της όνειρα προς το παρόν τουλάχιστον. Επίσης, υπάρχει και μια περίπτωση αν παραμείνει στο Όπεν να συνεχίσει να έχει τον Θέμη Μάλλη στο ακουστικο της. Ο Θέμης κατά πάσα πιθανότητα θα πάει στην barking well αναλαμβάνοντας όλες τις ζωντανές εκπομπές του σταθμού ως συμβουλος στο κοντρόλ ανεξάρτητα του καναλιού τους. Επομένως αν μείνει τελικά η Κατερινα στο Όπεν και ο Κοκλώνης εξαιτίας της φιλίας τους αποφασίσει να κρατήσει την συμπαραγωγή της εκπομπής παρά την γενικότερη φυγή του από τον σταθμό αυτό, τότε λοιπόν και η Κατερινα θα συνεχίσει να έχει στο αυτί της τον Μάλλη. Δυσκολο σενάριο μεν, πιθανό δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !