Δύο ηχηρές παραιτήσεις στο «Love It»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Καζάνι που βράζει θυμίζει αυτή την εποχή η ελληνική τηλεόραση μιας και οι σχεδιασμοί επί χάρτου, οι ζυμώσεις και οι διαπραγματεύσεις κορυφώνονται και μαζί με όλα αυτά κορυφώνεται και το απίστευτο πήγαινε-έλα στα κανάλια.

Φυσικά, καζάνι που βράζει θυμίζουν και οι εκπομπές που είναι ,ήδη, στον αέρα κι έχουν πάρει το πράσινο φως για να συνεχίσουν και του χρόνου, αφού όσοι δεν πήγαν καλά ή πήγαν απλά συμπαθητικά, το… ξεστήνουν το “μαγαζί” και το στήνουν από την αρχή.

Μία εκπομπή που όπως έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό γνωστό προχωρά σε γενική αναδιάρθρωση, είναι και το “Love It” της Ιωάννας Μαλέσκου. Βλέπεις, η νέα και ωραία παρουσιάστρια φέρεται να μην θέλει να έχει του χρόνου στο πλευρό της σχεδόν κανέναν από τους φετινούς της συνεργάτες της, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες. Μία επιθυμία την οποία έχει εκφράσει και στα υψηλά κλιμάκια του καναλιού και μάλιστα σε όλους τους τόνους.

Παρόλο αυτά, υπάρχουν και παραιτήσεις στην εκπομπή της Ιωάννας αυτές τις ημέρες που πέφτουν… δυο-δυο! Σύμφωνα με πληροφορίες της Νάνσυς Νικολαίδου στο iwoman.gr, τον εαυτό τους εκτός εκπομπής έθεσαν τόσο η αρχισυντάκτρια Δήμητρα Παλούδη, όσο και ο βοηθός αρχισυντάκτη, Βασίλης Γρηγορόπουλος.

Το ρεπορτάζ λέει, πως και οι δύο οι οποίοι βρίσκονται χρόνια στις τηλεοπτικές επάλξεις, έχουν στήσει πολλές εκπομπές και έχουν συμμετέχει κρατώντας καίριες θέσεις σε προγράμματα καναλιών που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία, αποφάσισαν να καταθέσουν την παραίτησή τους, μετά τα… παρατράγουδα που σημειώθηκαν στον αέρα του “Love It” την περασμένη εβδομάδα, με τους πρώην παίκτες του “Survivor” Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη και μετά φυσικά από τη στάση που κράτησε η παρουσιάστρια στον αέρα απέναντί τους, αλλά κι όχι μόνο.

H Δήμητρα Παλούδη και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος δεν θα βρίσκονται στο κοντρόλ από την Παρασκευή, όπου και τα ηνία της εκπομπής αναλαμβάνει ο Νίκος Σεμερετάκης.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !