Η Κατερίνα Καινούργιου απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Μια πολύ ανταγωνιστική τηλεοπτική σεζόν τελειώνει, και μια ακόμα πιο ανταγωνιστική βρίσκεται προ των πυλών. Οι αλλαγές και μεταγραφές συνεχίζονται τόσο για τα στελέχη των καναλιών, όσο και για τα αγαπημένα πρόσωπα των τηλεθεατών. Στο πλαίσιο αυτό, κι επειδή “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν”, STAR και ALPHA χαράζουν κοινή πορεία στρατηγικής προγράμματος, με σκοπό την “προστασία” των εκπομπών τους στη μάχη της τηλεθέασης και του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Αλέξανδρου Κατσαρίδη, προερχόμενες μάλιστα και από τα δυο κανάλια, η κοινή διοίκηση στη κορυφή της πυραμίδας, αλλά και οι πρόσφατες διοικητικές αλλαγές στα δυο κανάλια κάτω από αυτή, με ανθρώπους κλειδιά σε θέσεις όπως κοινή Γενική Διευθύντρια Στρατηγικής και Ανάπτυξης, Διευθύντρια Προγράμματος STAR και Διευθυντής Προγράμματος ALPHA, προκαλούν ντόμινο αποφάσεων, αλλαγών και εξελίξεων.

Αποφασίστηκε λοιπόν, τα δύο κανάλια να μην εντάξουν στο πρόγραμμα τους, τα ίδια τηλεοπτικά προϊόντα στις ίδιες ζώνες και ώρες προβολής. Για παράδειγμα, ένα ριάλιτι όπως το Bachelor του ALPHA δεν θα παίζει ίδια ημέρα και ώρα με το GNTM του STAR. Κι αυτό ήταν το εύκολο παράδειγμα που θα μπορούσε κανείς εύκολα να προβλέψει έτσι κι αλλιώς, αλλά τι γίνεται με την πρωινή και μεσημεριανή ζώνη;

Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει εδώ και ένα μήνα, για την μεταγραφή της Κατερίνας Καινούργιου από το OPEN στον ALPHA. Οι 3 πλευρές, Κοκλώνης – Καινούργιου – ALPHA, με αυτή τη σειρά, είχαν δώσει τα χέρια, όμως μια σειρά “εμποδίων” αλλάζει -ίσως- τα δεδομένα. Το πρώτο εμπόδιο είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day, το δεύτερο είναι το πρωινό του STAR που ψάχνει -δύο- παρουσιαστές, και το τρίτο είναι αυτό που ανέφερα ακριβώς απο πάνω, δηλαδή ίδια προγράμματα να μην παίζουν απέναντι.

Κι αν, λέμε αν, ισχύουν και τα τρία παραπάνω, μήπως τελικά δούμε την Κατερίνα Καινούργιου και την ωραία ομάδα της, στη μεσημεριανή ζώνη απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη;;; Δηλαδή, το πρωινό του STAR να συνεχίσει κανονικά με δυο νέους παρουσιαστές, για να στηρίζει και να στηρίζεται από τα βραδινά ριάλιτι, το Happy Day στον ALPHA να μην αλλάξει τίποτα, και η Κατερίνα Καινούργιου ως “βασίλισσα της πρωινής ζώνης” να πάει στην μεσημεριανή σε μια επική μάχη με το MEGA και την ωραία Ελένη. Για να δούμε…

Στο ίδιο μήκος κύματος, πάνω κάτω βέβαια γιατί μια μέρα έχει μόνο 18-20 ενεργές ώρες, θα κινηθούν τα δυο κανάλια και στις υπόλοιπες τηλεοπτικές ζώνες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !