Κώστας Τσουρός: Η σχέση με την Ναταλία Γερμανού και τα σενάρια για την μετεγγραφή του

0

Καλεσμένος στο "Πρωινό” βρέθηκε σήμερα ο Κώστας Τσουρός,και η συζήτηση πήγε στα επαγγελματικά του και τα σενάρια που ακούγονται για τα επόμενα του σχέδια.

"Από τον Απρίλιο έχω διαβάσει τα πάντα, ότι θα κάνω εκπομπή το Σαββατοκύριακο, ότι θα παρουσιάσω εκπομπή με τη Δανάη Μπάρκα, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ελεονώρα Μελέτη. Δεν μπορώ να καταλάβω το άγχος που υπάρχει για το τηλεοπτικό μου μέλλον. Ότι έχω συζητήσει, έχω συζητήσει, αλλά μέχρι τις 11 Ιουλίου είμαι στο "Καλύτερα δεν γίνεται” στον Alpha. Με την Ελεονώρα Μελέτη έχουμε συνεργαστεί και στο ραδιόφωνο. Δεν θα είχα θέμα στους τίτλους αρχής να είμαι πιο κάτω από εκείνη" είπε χαρακτηριστικά.

Για την Ναταλία Γερμανού, είπε: "Με τη Ναταλία έχουμε απίστευτη σχέση. Είμαστε τρία χρόνια και είμαστε σαν να είμαστε οικογένεια. Φυσικά και ξέρει ότι έχω κάνει συζητήσεις, είναι ενήμερη. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να είμαι ντόμπρος. Είμαστε επαγγελματίες και δεν είμαστε δεμένοι σε μία καρέκλα και όλοι θέλουμε να εξελισσόμαστε. Όταν σου προσφέρονται καλύτερες συνθήκες, είναι ένας λόγος να κάνεις μία μεταγραφή

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !