Ο νέος τρόπος ζωής του Θανάση Ευθυμιάδη και η προτάσεις που δέχθηκε για ριάλιτι

0

Το πρώτο του βιβλίο κυκλοφόρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης με τίτλο «Μια όμορφη μέρα». Η κάμερα της εκπομπής  "ΚούΚου" και ο Αρτ βρέθηκαν στην παρουσίαση,με τον ηθοποιό να μιλάει για τον νέο τρόπο ζωης του.

"Νομίζω ότι αυτό με κρατά σε μια ισορροπία. Πολλές φορές ψάχνουμε στην καθημερινότητα μας, λέμε ότι δεν είμαστε ισορροπημένοι. Ας ξεκινήσουμε από τα απλά και τα πρακτικά. Τι σου λείπει; Η ηρεμία και η χαλάρωση. Πού θα τη βρεις πιο εύκολα; Στο παρκάκι της γειτονιάς σου. Δεν είναι ανάγκη να τραβηχτείς στα βουνά και τα λαγκάδια. Νιώθεις λίγο αγχωμένος; Σταμάτα λίγο, πάρε δυο αναπνοές, βάλε στο αθόρυβο το κινητό σου. Το πρώτο βήμα είναι να σηκωθούμε από τον καναπέ και να βάλουμε όριο στον χρόνο που καθόμαστε μπροστά στις οθόνες. Να μην είμαστε εξαρτημένοι. Να είμαστε εμείς που θα καθορίζουμε τον χρόνο αυτό".

"Ο ένας επηρεάζει τον άλλο. Πρώτος έκοψα εγώ το κρέας, μετά το έκοψε η Άννα. Έχω 14 χρόνια να φάω κρέας και έκοψα και το ψάρι. Τρώω ό,τι μου επιτρέπει η συνείδησή μου να φάω, δεν τρώω ασυνείδητα. Πίστεψέ με, αν τρως με ηρεμία και με ανθρώπους που σε αγαπούν και σε αγαπάνε, χορταίνεις και με τα λίγα".


"Μου έχουν προτείνει! Και στα δύο, και στη 'Φάρμα' και στο 'Survivor'. Αν γίνει ένα παιχνίδι με τα οφέλη που μας προσφέρει η φύση, θα το κάνω. Θα το κάνω και για τη φύση και για τα λεφτά.Δεν είπα ποτέ πως δεν θέλω τα λεφτά. Δεν τα κυνηγάω. Παλιά τα κυνηγούσα. Τα είχα πάρα πολλά και τα έχασα όλα μέσα σε δυο μήνες. Όλα άλλαξαν! Τα έχασα γιατί τα σπαταλούσα. Έπαιρνα αυτοκίνητα, ακριβά ρούχα, έκανα ακριβά ταξίδια και τέτοια. Νόμιζα ότι εκεί θα βρω την ευτυχία. Πήγα εκεί που μου έλεγαν τα περιοδικά ότι θα βρω την ευτυχία και βρήκα μοναξιά εκεί!".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !