Breaking News

Αντελίνα Βαρθακούρη: Όλες οι εξελίξεις για το τηλεοπτικό της μέλλον


 Τα νέα για τα τηλεοπτικά πρόσωπα τρέχουν και ένα από αυτά είναι και η Αντελίνα Βαρθακούρη.


Ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε ως δεδομένο στην εκπομπή «Το Πρωινό» το ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα παρουσιάσει το Big Brother, αλλά και το ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα, θα αναλάβουν νέα εκπομπή-μαγκαζίνο στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η Αντελίνα Βαρθακούρη παραμένει κανονικά στο πρόγραμμα του σταθμού για τα Σαββατοκύριακα, χωρίς όμως τον Χάρη Βαρθακούρη στο πλευρό της.

Τότε, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως γνωρίζει ότι η Αντελίνα έχει πρόταση και από άλλον τηλεοπτικό σταθμό, με τον Αλέξη Μίχα να συμπληρώνει πως έχει συμβόλαιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2022.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ του Znews, η παρουσιάστρια έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση του σταθμού ότι θα συνεχίσει κανονικά τη νέα σεζόν, ωστόσο η ίδια έχει εκφράσει επιφυλάξεις σχετικά με το περιεχόμενο της εκπομπής της.

Με άλλα λόγια, επιθυμία της είναι να μοιραστεί το «βάρος» των εμπορικών θεμάτων και με άλλες εκπομπές που ενδεχομένως θα μπουν στη ζώνη του Σαββατοκύριακου -όπως π.χ αυτή του διδύμου Γκουντάρα-Κάκκαβα εάν ευδοκιμήσει- ώστε και η δική της να έχει περισσότερο πρωτογενές υλικό χωρίς μεγάλης χρονικής έκτασης «εμπορικές υποχρεώσεις».

1 σχόλιο

ΓΙΏΡΓΟΣ είπε...

Η Αντελινα φέτος δεν τα κατάφερε και δεν αναφέρομαι μόνο στα νουμερα τηλεθέασης. Παρουσιάστριες όπως η Ηλιάνα, η Νάντια Κοντογεώργη και για εμενα και η Δανάη (παλαιοτερα και η Ντορέττα), απέδειξαν ότι το έχουν, ακόμα και αν δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Δυστυχώς, όμως, και παρά την αρχική μου πρόβλεψη, η Αντελινα δεν εντυπωσίασε. Θα την ήθελα πιο χαλαρή, μπριόζα και λιγότερο στημένη. Ο Σκάι δεν πιστεύω ότι θα την κρατουσε αν δεν είχε συμβόλαιο για ολη την επόμενη σεζόν. Θεωρητικά θα μπορουσαν κάλλιστα να την αποδεσμεύσουν και αν θέλει και η ίδια να πάει στο Όπεν, από το οποίο είναι γνωστό πλέον ότι έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας. Έτσι και αλλιώς, δεν θεωρώ ότι τίθεται ζήτημα να τους προκαλέσει ζημιά όσον αφορά την τηλεθέαση εάν την άφηναν να πάει απέναντι. Σε κάθε περίπτωση, όμως, μου φαίνεται λογική η αντικατάσταση της. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι που θα αξιοποιηθεί στο πρόγραμμα του Σκάι τα Σαββατοκυριακα, όπως προς το παρόν τουλάχιστον το κανάλι αφήνει να εννοηθεί ότι θα συνεχισει. Η ενημέρωση το πρωί είναι παγιωμένη και οι απόγευματινες εκπομπές που θα ακόλουθουν την εκπομπή των Γκουντάρα-Κακκαβα (Αδυναμος Κρίκος, Θαλασσολυκοι, Happy Traveler) θα συνεχίσουν και αυτές, όπως γραφεται. Η μόνη εκπομπή στην οποία θα μπορουσα να την δω είναι το Dot (το οποίο επίσης συνεχίζεται), μιας και φευγουν οι παρουσιαστες του. Ίσα ίσα θα ήταν και καλυτερο για την ίδια, μιας και αυτό σημειώνει συνήθως διψήφια νουμερα σε γενικό και δυναμικό κοινό, τα οποία φέτος η Αντελινα με το ΣουΚου Φαμιλι είδε με το κυάλι. Βεβαια ακόμα και για το Dot το όνομα της δεν ακουστηκε - άλλα είναι τα πιθανά ονόματα που προς το παρόν τουλάχιστον γράφτηκαν, αν και ποτε δεν ξέρεις...