Η αινιγματική ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

0


Μια ανάρτηση έκανε η Ελεονώρα Μελετη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προϊδεάζοντας τους ακόλουθους της για το τι έρχεται , την ώρα που οι φήμες για την μεταγραφή της στο Μεγάλο Κανάλι δίνουν και παίρνουν.

Πιο αναλυτικά έγραψε: «Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που τα βλέπουμε όλα άσπρα. Άλλες πάλι φορές τα βλέπουμε όλα μαύρα. Είτε γιατί έτσι είμαστε, είτε γιατί έτσι μας είπαν. Αν κ βέβαια έως ότου γνωρίσουμε τους εαυτούς μας, συνήθως είμαστε αυτό που μας λένε... μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως τελικά μπορεί κάπου στη μέση να υπάρχει κ το γκρι... με αυτό το «αινιγματικό» ποστ, θέλω να μοιραστώ ένα τσικ από τη μεγάλη χαρά που έχω για κάτι που έρχεται... το ήθελα καιρό, πολλοί από εσάς με παροτρύνατε να το τολμήσω. Να ξέρετε πως εσείς, αυτοί οι ωραίοι τύποι, με πείσατε να κάνω το βήμα. Σε λίγο τα νεότερα! Μήπως μπορείτε να μαντέψετε τι έρχεται?».

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε στην ανάρτηση,δίνοντας της την ευχή της για ότι νέο έρχεται. Να θυμίσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη  από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο MEGA.

«Σημασία έχει ότι είσαι πολύ χαρούμενη … άρα είναι κάτι που θα κανείς με την καρδιά σου … καλή επιτυχία  λοιπόν σε ότι καινούριο έρχεται στην ζωη σου Ελεονώρα μου»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !