Ανθή Βούλγαρη προς Δημήτρη Παπανώτα: «Με αγάπη, η αυθάδης Ανθή Βούλγαρη»

0

Την δίκη της απάντηση θέλησε να δώσει η Ανθή Βούλγαρη στα λεγόμενα του Δημήτρη Παπανώτα το πρωί της Τετάρτης από το Happy Day. 

Ο ίδιος είπε:«Νομίζω στην εποχή μας υπάρχουν κάποιες γενικεύσεις, κάποια κουφά που ακούς, κάποια στερεότυπα, υπάρχει θράσος. Δηλαδή, βλέπω νέες παρουσιάστριες που τις βάζουν δίπλα σε καταξιωμένους ανθρώπους της τηλεόρασης κι έχουν ένα θράσος.Βλέπαμε πριν την Ανθή Βούλγαρη… Θέλει λίγο πιο σεβασμό.Ναι ξέρουμε τι τρως εσύ»! Κι εγώ έκανα ειδήσεις με τον Κωνσταντάρα όταν ήμουν πιτσιρικάς, στον πληθυντικό του μιλούσα. Άλλο είμαστε πολύ ωραία παρέα, άλλο γινόμαστε ίσα κι όμοια. Δεν γίνεται αυτό» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στην συνέχεια η δημοσιογράφος απάντησε: 

«Προς κάθε ενδιαφερόμενο

Αυθάδεια =έλλειψη σεβασμού

Οικειότητα = χαλαρός τρόπος επικοινωνίας μεταξύ πολύ γνωστών η φίλων

Μετά από έρευνα στο λεξικό του Μπαμπινιώτη, κατέληξα πως αυτές οι δύο έννοιες δεν έχουν τίποτα κοινό.Βεβαίως επειδή δεν θέλω να στεναχωρώ κανέναν από την Παρασκευή που θα επιστρέψουμε στην εκπομπή θα φροντίσω να μιλάω στον Ιορδάνη στον πληθυντικό και θα τολμήσω να αστειευτώ ή να εκφράσω άποψη μετά από 20 χρόνια που θα έχω κλείσει 40 χρόνια στο επάγγελμα.

Φαντάζομαι πως τότε με τα γκρίζα μου μαλλιά θα δικαιούμαι τον τίτλο της έμπειρης και καταξιωμένης παρουσιάστριας.Βέβαια μέχρι τότε ποιος ξέρει που θα με έχει βγάλει η ζωή, οπότε άλλαξα γνώμη. Λέω να συνεχίσω να ζω, να μιλάω, να χαίρομαι, να θυμώνω και γενικά να εκφράζομαι σαν ελεύθερος, αυθόρμητος άνθρωπος με όσους μαζί τους νιώθω Οικειότητα.

Με αγάπη, η αυθάδης Ανθή Βουλγαρη»





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !