Νέο επιχειρηματικό ριάλιτι φέρνει ο ΑΝΤ1-Φαβορί για την παρουσίαση ο Τανιμανίδης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Αποχώρησε από το Survivor για να πάει στη Φάρμα, αλλά όπως όλα δείχνουν μπορεί την επόμενη σεζόν, που σκοπεύει ο ΑΝΤ1 να βγάλει νέο κύκλο του ριάλιτι να μην υποδεχτεί ξανά ο Σάκης Τανιμανίδης τους νέους «αγρότες».

Και βέβαια ο λόγος δεν είναι επειδή θα πάει σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, αλλά αντίθετα θα… διευρύνει τη συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου με ένα ριάλιτι που έχει ο ίδιος τα δικαιώματά του στη χώρα μας και θέλει να το βγάλει την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά, ο Σάκης Τανιμανίδης έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για τη χώρα μας του Shark Tank, που μεταφράζεται ως «Η δεξαμενή του καρχαρία» και πρόκειται για ένα από τα πιο πετυχημένα… επιχειρηματικά ριάλιτι στον κόσμο.

Συγκεκριμένα «γεννήθηκε» το 2009 και πρόκειται για αμερικάνικη «παραλλαγή» του  Dragons ‘Den , το οποίο ξεκίνησε στην Ιαπωνία ως Money Tigers το 2001. Από τότε το Shark Tank προβάλλεται συνεχώς κι ετοιμάζεται για τη 13η του σεζόν, ενώ έχει πουληθεί σε πολλές χώρες, σημειώνοντας την ίδια επιτυχία. 

Στο επίκεντρο βρίσκονται επιχειρηματίες που παρουσιάζουν τις προτάσεις τους σε μία ομάδα επενδυτών, τους «καρχαρίες», που πρέπει να πειστούν για να επενδύσουν σε αυτές. Η επιτυχία του παγκοσμίως δεν είναι τυχαία αφού πολλοί έχουν επιχειρήσεις, ή έστω ιδέες για επιχειρήσεις αλλά δεν βρίσκουν κεφάλαιο, δηλαδή επενδυτές. Οι διαγωνιζόμενοι λοιπόν παρουσιάζουν τις ιδέες τους, ακούνε τις παρατηρήσεις από την επιτροπή των «καρχαριών»… προσπαθούν να πείσουν… αλλά και να πειστούν από όσα τους προτείνουν… και όλα αυτά αποτυπώνονται στην κάμερα σε ένα ριάλιτι που η «δεξαμενή» του έχει συγκεντρώσει υψηλές τηλεθεάσεις όπου κι αν έχει προβληθεί. Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του Shark Tank για τη χώρα μας και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για να το παρουσιάσει την επόμενη χρονιά, γύρω στο Πάσχα του 2022.

Αυτό όμως σημαίνει πως στο κανάλι του Αμαρουσίου θα πρέπει να αναζητήσουν άλλον παρουσιαστή για τη Φάρμα τους, αν και εφόσον βεβαίως αποφασιστεί οριστικά η παραγωγή του δεύτερου κύκλου του. Πάντως ο Σάκης από την καινούργια σεζόν… διορθώνω, από την καινούργια χρονιά… θέλει ο ΑΝΤ1 να εντάξει το Shark Tank στο πρόγραμμά του και από το τι θα γίνει τελικά με το συγκεκριμένο ριάλιτι… θα κριθούν πολλά…!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. To Shark Tank δεν χρειαζεται παρουσιαστη, οπως το master chef.
    Ετσι οπως τον σκεφτομαι, μια χαρα θα πηγαινε ο dpg στην μερια των sharks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !