Ανατροπή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ λόγω ΑΝΤ1

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3


 Δεύτερες σκέψεις σχετικά με το αν θα βγει ο «Αγρότης μόνος ψάχνει» στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της σεζόν έχει ο ΣΚΑΪ. Αυτό λένε οι πληροφορίες που έρχονται από το κανάλι του Φαλήρου τις τελευταίες μέρες κι αυτό έχει να κάνει με τον προγραμματισμό του σταθμού. Ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς, με τον προγραμματισμό των υπόλοιπων καναλιών και με τον ανταγωνισμό που προβλέπεται να είναι σκληρός.

Βλέπετε, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε στη ζώνη 21:00 με 22:00 να εντάξει το Game of Chefs. Επειδή και ο ΣΚΑΪ έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για ένα άλλο ριάλιτι μαγειρικής, για το οποίο μάλιστα είχε ακουστεί ότι προσέγγισε τους τρεις κριτές του MasterChef, το κανάλι του Φαλήρου σκέφτεται να το ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Και πολύ δικαιολογημένα, αφού οι έμπειροι άνθρωποι του ΣΚΑΪ σκέφτονται ότι θα ήταν καλύτερο να πάει απέναντι στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 και όχι στο MasterChef, που έχει ήδη το κοινό του, και σημειώνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης.

Οι νεότερες πληροφορίες, λοιπόν ,λένε ότι ενδεχομένως το «Αγρότης μόνος ψάχνει» να μην βγει το φθινόπωρο, αλλά στις αρχές του 2021. Αν τελικά προτιμηθεί αυτή η λύση, τότε ίσως δούμε το My Style Rocks να βγαίνει στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ακόμα, όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν τις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς ο ΣΚΑΪ θέλει να ξεκινήσει το νέο του πρόγραμμα στις 30 Αυγούστου και άρα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία των εκπομπών άμεσα.

znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα πάνε απατά και τα δύο και θα ησυχάσουν, με αντιγραφές δε βγήκε πρώτος κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπου ψεματτα οχι 5-8 θα βλεπουμε αγροτη και κατι ψηνεται και βραδυ 9-1 την νυχτα My style rocks κια βιγ βορτηερ κανετε λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι πρεπει ντε και καλα να ξαναδουμε αυτη την αηδια το my style rocks?Στην ζωνη 6-8 το απογευμα θα παιζεται το "κατι ψηνεται" που θα εχει διαρκεια ολοκληρη την σεζον,και μετα το κεντρικο δελτιο ειδησεων η καθημερινη σειρα,το ριαλιτυ μαγειρικης και το big brother.Και στο Β'μισο το ριαλιτυ μαγειρικης και το big brother μπορουν να αντικατασταθουν απο Αγροτη και Survivor.Μια χαρα βγαινει το προγραμμα και χωρις το my style rocks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !