Συγκινεί ο Mike: «Την βιολογική μου οικογένεια την έχω συγχωρέσει και την ευχαριστώ κιόλας»


Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε οτραγουδιστής Mike στην εκπομπή Μεσάνυχτα μα την Ελεονώρα Μελέτη.Ο γνωστός ράπερ μικησε για την περίοδο όπου η μητέρα του του αποκάλυψα πως είναι υιοθετημένος.

«Είναι φανταστικό να είσαι υιοθετημένος. Με υιοθέτησαν 12 μηνών. Το ήξερα πάντα. Είμαι πολύ κατά στο να μάθει κάποιος 15 χρονών, ότι είναι υιοθετημένος. Η άλλη γυναίκα, η βιολογική μητέρα, αποφάσισε να με δώσει. Μέχρι 12 μηνών ήμουν μαζί της. Δεν έμαθα τους λόγους που με έδωσε. Ήξερα ότι ήταν άρρωστη αλλά μετά άλλαξε κατοικία και εξαφανίστηκε. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να την αναζητήσω, οι γονείς μου, μού είπαν ότι θα είναι δίπλα μου ό,τι και να επιλέξω και τότε μου έφυγε. Ότι είμαι υιοθετημένος το έμαθα, όταν βλέπαμε μια εκπομπή στην τηλεόραση και λέω στη μαμά μου “εσύ με γέννησες;” και μου είπε δεν σε έβγαλα από την κοιλιά μου αλλά από την καρδούλα μου. Τότε μου εξήγησε και πάντα ήξερα. Όλα μου τα εξηγούσαν.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το να μάθεις ότι είσαι υιοθετημένος μπορεί να σου γκρεμίζει τα θεμέλια. Είναι οι γονείς σου. Δεν έχω έρθει σε αυτή τη θέση, δεν μπορώ να κρίνω. Εγώ ίσως σοκαριζόμουν, αλλά μέχρι εκεί. Την βιολογική μου οικογένεια την έχω συγχωρέσει και την ευχαριστώ κιόλας. Είναι τρομερό δώρο οι γονείς μου. Είναι τέλειοι και είμαι χαρούμενος που με μεγάλωσαν με τόσο προσοχή και τόσο δοτικότητα. Μου έχουν δώσει παραπάνω από τα πάντα. Οι γονείς από την πολύ τους αγάπη γίνονται υπερπροστατευτικοί και αυτό χτυπάει πολλές φορές άσχημα στο παιδί. Θέλω να κάνω οικογένεια, είναι από τα πρώτα πράγματα που θέλω να κάνω. Θέλω να κάνω μικρός παιδιά γιατί έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας με τους γονείς μου» είπε, μεταξύ άλλων, ο Mike.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια