Η οικογένεια του Παντελιδη ζητά από την Μίνα Αρναούτη χρήματα για συκοφαντική δυσφήμιση

Το ποσό των 11.500 ευρώ πρέπει να καταθέσει στην οικογένεια Παντελή Παντελίδη η Μίνα Αρναούτη για συκοφαντική δυσφήμιση.Μάλιστα η νεαρή κοπέλα είχε ζητήσει από την οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή 

από τον κάθε ένα ξεχωριστά  21.000 ευρώ, όμως  η απόφαση ανέφερε πως δεν θα έφτανα μέχρι 2.000 ευρώ.

Η ίδια έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

“Υποχρεώνει την εναγόμενη να άρει την ιστορούμενη στο σκεπτικό της παρούσας προσβολή του δικαιώματος στην προσωπικότητα των εναγόντων, και συγκεκριμένα ν αναρτήσει δημόσια στον προσωπικό λογαριασμό της στον ιστότοπο της κοινωνικής δικτύωσης “Facebook” το διατακτικό της παρούσας. Απαγορεύει στην εναγόμενη να προβαίνει στο μέλλον στην καθ' οιονδήποτε τρόπο προσβολή της προσωπικότητας των εναγόντων”.

“Κατόπιν αγωγής της οικογένειας Παντελίδη εναντίον μου στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με την οποία μου ζητούσαν 84.000 ευρώ συνολικά, εν τέλει καταδικάσθηκα να τους πληρώσω 2.000 ευρώ στον καθένα πέραν τόκων και δαπανών (περίπου 11.500ευρώ).


Χθες δικαστικός επιμελητής έφερε στην οικία μου στην Μυτιλήνη διαταγή πληρωμής με την οποία μου ζητούν τα ποσά αυτά, τα οποία λόγω της αναπηρίας μου και του τροχαίου δεν έχω να πληρώσω. Εάν δεν τα πληρώσω έχουν το δικαίωμα να μου κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία”.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια