Όλα τα κανάλια-πλην του ΣΚΑΙ-διεκδικούν το Ράδιο Αρβύλα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2


Ήταν ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία της φετινής σεζόν, αφού η εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα σημείωνε καθημερινά υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασεις, ενώ παράλληλα κέρδιζε την πρωτιά σε μια τόσο ανταγωνιστική και επί σειρά ετών «ειδησεογραφική ζώνη» στο prime time. Όταν μάλιστα αυτό συμβαίνει και σε ένα κανάλι, όπως το OPEN, το οποίο συνολικά έχει «χαμηλή δυναμική», τότε η επιτυχία αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, ανοίγοντας… ξανά την… όρεξη σε όλους τους… παίκτες!

Το ερώτημα λοιπόν είναι από πού θα μας καλωσορίσει η παρέα των Ράδιο Αρβύλα την επόμενη σεζόν καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου όλοι οι πανελλήνιας εμβέλειας ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί γενικού περιεχομένου θέλουν για μία ακόμη φορά την εκπομπή στο πρόγραμμά τους.

Μάλλον… όχι… να κάνω μία διόρθωση, για να είμαστε ακριβείς. Όλοι… πλην ενός… με τον οποίο η συνεργασία δεν ήταν και η καλύτερη και αναμένεται η συνάντησή τους να γίνει σε αίθουσες δικαστηρίων. Όπως θα καταλάβατε αναφέρομαι στον ΣΚΑΪ που το «διαζύγιο» με τον Κανάκη ήταν τόσο επεισοδιακό που αν και στο κανάλι του Φαλήρου θα ήθελαν τις εκπομπές του στο πρόγραμμά τους γνωρίζουν πολύ καλά πως το «γυαλί έχει σπάσει» και… δύσκολο… προς το παρόν… να μπουν σε τέτοιες συζητήσεις!

Έτσι λοιπόν εκτός του ΣΚΑΪ, όλοι οι άλλοι πολιορκούν τον Αντώνη Κανάκη, θέλοντας να έχουν την «άλλη ματιά»… αλλά και τις τηλεθεάσεις βεβαίως, βεβαίως, στο δυναμικό τους. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τις τελευταίες μέρες πολλά στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών ανηφορίζουν προς Θεσσαλονίκη θέλοντας να «ξεδιπλώσουν» τα χαρτιά τους face to face με τον «Μίστερ Αρβύλα».

Προσωπικά εκτιμώ πως όλα θα εξαρτηθούν όχι τόσο από την οικονομική συμφωνία, όσο από το ποιος θα δημιουργήσει στη θεσσαλονικιώτικη παρέα τη σιγουριά που χρειάζονται για να κάνουν τη δουλειά τους… διορθώνω: το κέφι τους… χωρίς στεγανά, παρεμβάσεις, γκρίνιες και… ίντριγκες! Δεν αποκλείεται λοιπόν, αν δοθούν αυτές οι «εγγυήσεις» τότε να μιλάμε και την επόμενη σεζόν για νέου είδους comeback των «Αρβύλα»… και ο νοών νοείτω! 

Βέβαια,  το κατά πόσο και του χρόνου θα είναι στον αέρα το Ράδιο Αρβύλα σε καθημερινή βάση, δεν το ξέρει κανείς, αφού ο όγκος της παραγωγής είναι τεράστιος και απαιτεί μεγάλη προετοιμασία για να βγαίνει η εκπομπή με βίντεο που δεν είναι απλά «αναπαραγωγή», αλλά παραγωγή καινούργιου υλικού που «αρβυλιάζεται» με το μοναδικό τρόπο τους.

Δικαιολογημένα λοιπόν εκτιμάται ότι το «Ράδιο Αρβύλα» δεν θα συνεχίσει να δίνει καθημερινή παρουσία… ενώ η ώρα προβολής του… μπορεί και πάλι να εκπλήξει… ευχάριστα τους τηλεθεατές… και δυσάρεστα τους απέναντι… που άλλωστε δεν θα καταφέρουν να βγουν νικητές στην… πολιορκία…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να τους πάρει το μέγκα να δυναμωσει το 11 βραδυ καθημερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα να πήγαιναν σε κάποιο άλλο κανάλι και να έπαιζαν πιο αργά όπως παλιά.Στο open ειναι πολύ ξενερωτη η εκπομπή.Το οτι παίζουν τόσο νωρίς τους περιορίζει αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !