Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα τρία πρόσωπα που θέλει στη νέα της εκπομπή

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στη μικρή οθόνη και στη συχνότητα του Mega και οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλευρό της βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Όπως ακούγεται στους δημοσιογραφικούς κύκλους, η διάσημη παρουσιάστρια επιθυμεί να εντάξει στη νέα της εκπομπή τόσο παλιούς της γνώριμους και πρόσωπα με τα οποία έχει συνεργαστεί όσο και νέο "αίμα", θέλοντας να δώσει νέα πνοή στην τηλεοπτική της επιστροφή.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο "Έλα Χαμογέλα" της Κυριακής, η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ένα από τα πρόσωπα που η Ελένη Μενεγάκη θέλει ξανά κοντά της, ωστόσο το "αγκάθι" για την οριστική συμφωνία των δυο πλευρών είναι το γεγονός ότι η Κατερίνα Ζαρίφη θα συμμετέχει στη τηλεοπτική μεταφορά της θεατρικής παράσταση των Ρέππα - Παπαθανασίου, "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" και έτσι το πρόγραμμά της θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένο. Ως αντιπρόταση, η Κατερίνα Ζαρίφη ζήτησε από την Ελένη Μενεγάκη να εμφανίζεται μόνο τρεις φορές την εβδομάδα στην εκπομπή της, ωστόσο δεν φαίνεται να προτιμά ιδιαίτερα η Ελένη Μενεγάκη και έτσι η συγκεκριμένη συνεργασία δεν πρόκειται να ευοδωθεί.

Η διάσημη παρουσιάστρια επικοινώνησε παράλληλα και με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, έναν από τους μακροβιότερους συνεργάτες της, ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, "ήταν ιδιαίτερα θετικός στο κάλεσμα της Ελένης, ωστόσο, θα πρέπει να λύσει κάποια θέματα οικονομικής φύσεως με τον Alpha".

Τέλος, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ήταν από τα πρόσωπα που προσέγγισε η Ελένη Μενεγάκη, με τη συμφωνία ανάμεσά τους να είναι ζήτημα χρόνου, καθώς η ίδια βρίσκεται ήδη στην οικογένεια του Mega.

yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !