Ζέτα Δούκα: «Η κόρη μου με ρώτησε μαμά ποιος είναι αυτός που μιλάς, ποιο είναι αυτό το όνομα που λες συνέχεια»

1

Συνέντευξη στο Πρωινό και στην Φαίη Σκορδά παραχώρησε η Ζέτα Δούκα και μίλησε  για τα όσα  είδαν το φως της δημοσιότητας με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο ,αλλά και για την δίκη της εμπειρία.

 «Θα σου είμαι απολύτως ειλικρινής από την μία χαίρομαι αφάνταστα για την πρόοδο που έχει κάνει η Ελληνική κοινωνία να αλλάξει σελίδα και ο φόβος να περάσει στην αντιπέρα όχθη, να μην φοβούνται δηλαδή τα θύματα αλλά να φοβούνται αυτοί που έχουν διαπράξει τα αδικήματα που πρέπει να διώκονται ποινικά. Από την άλλη κάθε φορά που βγαίνει κάτι στεναχωριέμαι τόσο πολύ, γιατί γνωρίζω ότι κάποιος πέρασε κάποια διαδρομή πολύ βαριά ψυχολογική. Κάποιος βρήκε το θάρρος, όπως εγώ βρήκα το θάρρος με αφορμή την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου. Εντωμεταξύ όταν έγινε η δική μου αποκάλυψη που οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές και κρατούσαμε την αναπνοή μας. Τον πρώτο καιρό ήμουν σαν θηρίο στο κλουβί και όλο αυτό με εξουθένωσε. Μάλιστα θα το πω για πρώτη φορά πέρασα και κορονοϊό και πέρασα, το πέρασα πολύ δύσκολα μέσα στον Φεβρουάριο, με τρομερά συμπτώματα γιατί ήμουν συναισθηματικά και σωματικά εξουθενωμένη.

Η κόρη μου με ρώτησε μαμά ποιος είναι αυτός που μιλάς, ποιο είναι αυτό το όνομα που λες συνέχεια. Της είπα αυτό αγάπη μου το όνομα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει κάνει κακά πράγματα και σε μένα και σε άλλους ανθρώπους. Ο Γιώργος Κιμούλης δεν επικοινώνησε μαζί μου, θα ήθελα μία συγνώμη από πραγματική μεταμέλεια, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη. Στους ανθρώπους που έχουν κάνει τέτοια πράγματα δεν ξέρω αν έχουν το επίπεδο της συνείδησης για να ζητήσουν συγνώμη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτό που ανακοινώθηκε είναι πως την παραγωγή θα κάνει η Silverline Media Productions και θα μεταδοθεί μέσα στο 2022.

    Μιλώντας εκ μέρους του ΑΝΤ1, η Γενική Διευθύντρια του καναλιού, Στέλλα Λίτου δήλωσε: «O ANT1 είναι το σπίτι όλων των ειδών ψυχαγωγίας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε το "I’m A Celebrity...Get Me Out Of Here!" στο ελληνικό κοινό. Η εκπληκτική ομάδα μας, εντός και εκτός αέρα, ανυπομονεί για την πρώτη σεζόν που θα βάλει νέα όρια στην ψυχαγωγία της prime time ζώνης για όλη την αγορά. Στόχος είναι να γίνει το δημοφιλέστερο τηλεοπτικό πρόγραμμα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !