Ανδρέας Μικρούτσικος για Τζέιμς Καφετζή: «Μη χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια»

 Μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor ο Τζειμς Καφετζής επέστρεψε στην Ρόδο που εκεί τον περίμεναν οι θαυμαστές του.  Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σήμερα το πρωί, στο «Ευτυχείτε» μιλησε για την «λαοθάλασσα» ανθρώπων που πλημμύρισε το νησί 

«Είναι κεντρικό θέμα για μένα και πρέπει να κάνω μια παρατήρηση πριν κάνουμε οποιαδήποτε κουβέντα. Εάν αυτά τα πλάνα κρατηθούν σε μελλοντικές κοινωνίες και ένας ιστορικός του παρελθόντος τα δει για την Ελλάδα του 2021 και του πεις πως είναι η Ελλάδα της ανεργίας, της φτώχειας, κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, μετά από ένα lockdown, η Ελλά που έχει περάσει μνημόνια, θα πει τότε ότι είναι ανιστόρητος. Διότι αυτά τα πλάνα δείχνουν μια άλλη πραγματικότητα. Θέλω να πω, λοιπόν, ότι εδώ αποδεικνύεται η μεγάλη δύναμη της τηλεόρασης που ξέρει να πετάει την μπάλα έξω για καθυστέρηση και, ενώ τραβάμε χιλιάδες προβλήματα, να μας κάνει σημαντικό και κεντρικό κάτι το οποίο είναι στον χώρο της ψυχαγωγίας. Και όλα αυτά τα λέω με βαθιά εκτίμηση στον Τζέιμς που τον θεωρώ νικητή, έχει την αγάπη μας, έχει την εκτίμηση μας αλλά μη χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια και νομίσουμε ότι όλα είναι λυμένα… Τι ωραία και τι καλά και ενθουσιασμένη η νεολαία λέει «αού, αού, αού»! Αυτό είναι ένα φάουλ, όχι των παιδιών, και αδυναμία της τηλεόρασης που το παίρνει και το κάνει κεντρικό θέμα».


«Μας πετάει έτσι μέσα στη λήθη των υπαρκτών προβλημάτων» πρόσθεσε με ένταση ο παρουσιαστής. «Εάν δεν υπήρχε η πανδημία, θα υπήρχε η ίδια ένταση υπό τον όρο ότι θα είχε αυτή την επιτυχία αυτό το σόου. Αλλά, εάν δεν είχαμε φάει τέτοια πίεση, θα είχε τόση επιτυχία;».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μικρούτσικε, μια ζωή κομπλεξικός. Κανένας δε θεωρεί τα προβλήματα λυμένα. Το Survivor φέτος τυχαίνει να έχει επιτυχία και η νεολαία συνήθως με βλακείες ενθουσίαζεται. Η ίδια πίεση που τρώμε δεν είδαμε να βοήθησε το ίδιο το Big Brother που σε ξανέβγαλε από την ουσιαστική λήθη. Η "αδυναμία της τηλεόρασης που το κάνει κεντρικό θέμα¨ σου δίνει στασίδι στην TV, και τώρα και τότε. Αν η τηλεόραση ασχολούνταν μόνο με σοβαρά ακόμα την κιθαρούλα σου θα γρατσούνιζες.