Τα τρία κανάλια που θέλουν την Καινούργιου, η ρήτρα των 400.000 ευρώ και ο ρόλος του Θέμη Μάλλη

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

 


Χαμός επικρατεί με την Κατερίνα Καινούργιου και το τηλεοπτικό της μέλλον. Πλήθος καναλιών θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους, με την ίδια να θέλει να φύγει από το OPEN, κυρίως μετά την αποχώρηση Κοκλώνη. 

Το πρώτο κανάλι που την είχε προσεγγίσει πριν καιρό ήταν το Mega για την πρωινή του ζώνη, αλλά τότε οι συζητήσεις δεν προχώρησαν. Τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς η παρουσιάστρια αντιλαμβάνεται πως το OPEN βρίσκεται σε μία φάση εγκατάλειψης 

Τρία κανάλια τη διεκδικούν. Ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και το STAR. Το πρώτο τη θέλει για το slot 10-12, μετατρέποντας τη ζώνη από ενημερωτική σε ψυχαγωγική, χωρίς να επηρεάζεται η παρουσία του "Love it" με την Ιώαννα Μαλέσκου. Στο τιμόνι του σταθμού είναι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη που με την Κατερίνα Καινούργιου διατηρεί άψογες σχέσεις. 

Ο ALPHA τη θέλει για το slot 11-1, ωστόσο το συγκεκριμένο κανάλι φαίνεται να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες και για κάποους έχει αρχίσει ήδη να βγαίνει από το "κάδρο των μεταγραφών". 

Το τρίτο κανάλι που έρχεται να προστεθεί και αυτή τη στιγμή είναι το "φαβορί" είναι το STAR για το slot 9-12. Το κανάλι δεν έχει αποκλείσει να δώσει το πράσινο φως στην Κατερίνα Καραβάτου αλλά παράλληλα επεξεργάζεται εναλλακτικές. 

Το "αγκάθι" είναι η ρήτρα που θα πρέπει κάποιο κανάλι να πληρώσει το OPEN, η οποία αγγίζει τα 400.000 ευρώ. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές και φυσικά πρόσωπο-κλειδί σε όλα αυτά είναι ο Θέμης Μάλλης. Για να εγκαταλείψει το OPEN θα πρέπει ένας σταθμός να του εξασφαλίζει και διοικητική θέση πέρα από την αρχισυνταξία. Τα σενάρια είναι τρία. Το πρώτο να χωρίσουν τηλεοπτικά ο Θέμης και η Κατερίνα, το δεύτερο να μετακινηθούν μαζί σε ένα άλλο κανάλι και το τρίτο να μείνουν από κοινό στο OPEN. 

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σιγά μην αφήσει ο Θέμης Μάλλης την Κατερίνα Καινούργιου να φύγει από το open και να χάσει τα πολύτιμα “πλεονεκτήματα” που της παρέχει αυτός ο σταθμός, δηλαδή να πέζει και να καυτηριάζει όλο τον ανταγωνισμό χωρίς κανένα όριο .Αν πάει σε ένα από τα κανάλια STAR,ALPHA ,SKAI θα της επιβάλουν εμπάργκο σε πρόσωπα και σε εκπομπές …..κάτι που δεν το θέλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω πως με τα δεδομένα αυτά θα παραμείνει στο Όπεν μέχρι τη λήξη του συμβολαίου της και υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτό. Πρώτα από όλα, καμιά από τις προτασεις από ότι γράψατε δεν αφορά τις καθιερωμένες ώρες 10-1, στις οποίες πιστευω οτι θα ήθελε να παραμείνει, αφου έχει χτίσει ραντεβού με το κοινό και παει περίφημα. Επίσης, οι προτάσεις των Σκαι και Αλφα αφορουν δίωρη εκπομπή και όχι τρίωρη. Επιπλέον, στο Όπεν έχει ελευθερία στο περιεχόμενο και μπορεί να παίζει όλα τα ριάλιτυ, κάτι που τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πως δεν συμβαίνει στα Σταρ και Σκάι (μέχρι πρότινος και στον Άλφα). Επίσης στον Άλφα θα έπεται του Happy Day και στον Σκάι θα προηγείται του Love It, που είναι εκπομπές παρόμοιου περιεχομένου, επομένως σιγουρα θα υπάρξει αναπόφευκτα εσωτερικό θέμα αναφορικά με τη θεματολογία και τα αποκλειστικά των ριάλιτι του ίδιου του σταθμού. Φυσικά, ένα ακόμα ζήτημα είναι ο Θέμης Μαλλης που έχει προς το παρόν διοικητική θέση στο Όπεν (άρα προφανώς και μεγαλύτερες αποδοχές), την οποία δεν έχει λόγο να αφήσει απο την στιγμή που δυσκολα καποιο άλλο κανάλι θα μπορεσει να του προσφερει κάτι παρεμφερες, την ώρα που η ίδια η Κατερίνα εχει δηλώσει πολλακις ότι τον θέλει οπωσδήποτε στο ακουστικό της. Τέλος, η Κατερινα έχει αναφέρει ότι του χρόνου θέλει να συνεχίσει γενικά με την ίδια ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες (καθώς είναι δικαίως ευχαριστημενη), όμως είναι πιθανό ορισμένοι συνεργάτες της να έχουν συμβάσεις και με το Όπεν εκτός από την Barkingwell Media, από τις οποίες να μην μπορούν να αποδεσμευτούν και επομένως να μην μπορεί να τους έχει και η Κατερινα μαζί της σε μια επικείμενη μετεγγράφη. Συμφωνα με όσα είπε και σήμερα η Φαίη στο Πρωινό αυτός ήταν και ένας σημαντικός λόγος που χάλασε το συνοικέσιο της Σισσυς με τον Σκαι και εν τέλει φαίνεται να παραμένει και αυτή για τουλάχιστον ακόμα μια χρονιά στο Όπεν. Είναι ομολογουμένως, λοιπόν, πολλοι οι λόγοι που δυσκολεύουν την μετεγγράφη της Κατερίνας σε οποιοδήποτε κανάλι και πόσο μάλλον εάν σε όλα τα προηγουμενα συνυπολογίσουμε και την ρήτρα του συμβολαίου της που φημολογείται ότι ανέρχεται στα 400.000€!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !