Απόφαση-βόμβα για το «Your Face Sounds Familiar»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

 


Κάτι παραπάνω απο σημαντικές είναι αυτή την εποχή οι εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μιας και το τηλεοπτικό τοπίο θυμίζει κινούμενη άμμο.

Αυτή τη φορά τα νέα που σας φέρνω, έρχονται από το “στρατόπεδο” του ΑΝΤ1 και το “Your Face Sounds Familiar”. Νέα κάτι παραπάνω από σημαντικά… Ας τα πάρουμε ,όμως, τα πράγματα ένα-ένα.

Καταρχήν σήμερα μετά από δύο και πλέον εβδομάδες αποχής, ξεκινούν και πάλι κανονικά τα γυρίσματα Θεού θέλοντος και Κορονοϊού επιτρέποντος. Όλοι οι συντελεστές του σόου έχουν δώσει ραντεβού από νωρίς το πρωί στα στούντιο ΚΑΠΑ, προκειμένου να υποβληθούν σε  rapid-test και αν κι εφόσον είναι όλοι καλά θα ξεκινήσουν το προγραμματισμένο γύρισμα. Ο στόχος εννοείται πως είναι να δούμε τη Κυριακή ολόφρεσκο “Your Face Sounds Familiar”.

Ποια είναι τώρα η είδηση-βόμβα; Σύμφωνα με τα όσα έχω μάθει, οι Αντεννικοί αποφάσισαν πως αν κι εφόσον παρουσιαστεί ξανά πρόβλημα λόγω Κορονοϊού, να σταματήσουν κάπου εδώ την παραγωγή του σόου.

Μην ξεχνάς πως το “Your Face” μέχρι τώρα έχει αναγκαστεί να ρίξει αυλαία τρεις ολόκληρες φορές, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω όλη παραγωγή του, οπότε και οι Αντεννικοί σκέφτηκαν και ορθώς αποφάσισαν, πως αν κι εφόσον υπάρξει ξανά κάποιο κρούσμα, το εν ΄λόγω πρόγραμμα να σβήσει τα φώτα, αφού δεν έχει νόημα όλο αυτό το… σταμάτα-ξεκίνα.

Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από τη πορεία της πανδημίας, τα κρούσματα, αλλά κι απ΄ το πόσο απομονομένοι είναι όλοι, όλες τις υπόλοιπες μέρες πριν το γύρισμα.

iwoman.gr-Νάνσυ Νικολαϊδου

Για να δούμε… Ας ευχηθούμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά! Το “Your Face” το αγαπάμε και μας λείπει!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κρίμα πάντως. Έπρεπε εξαρχής να βγει το Σεπτέμβρη. Το βγάλανε τελευταίο και καταιδρωμενο και το πάτωσαν αφού το survivor είχε ήδη στρώσει δρόμο τρεις μήνες στον αέρα. Κρίμα ο κόπος των καλλιτεχνών. Από την άλλη όμως προέχει η υγεία. Τι να πω. Εχθές πάντως έγινε κανονικά το γύρισμα. Έβλεπα τις εμφανίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι ο δεύτερος συνεχόμενος κύκλος του σόοου που θα μείνει στην μέση. Θα είναι μεγάλο φάουλ για το κανάλι να 'παρατήσει' και πάλι το σόου με αυτό τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκοπός είναι να μην κολλήσουν οι παίκτες και αυτούς πρέπει να τους προστατεύει το κανάλι.Από την άλλη η ομάδα που υπάρχει από πίσω είναι το θέμα αν εκείνη κολλήσει πρέπει να μεριμνήσει για να έχει αναπληρωματικούς και όχι να έχει αυτό το σταμάτα ξεκίνα το γύρισμα όλη την ώρα αν κολλήσουν ένας δύο και μπει σε καραντίνα όλη η παραγωγή-παίκτες κλπ. Βγαίνουν με λίγα άτομα η με αναπληρωματικούς η δεν βγαίνουν καθόλου το σταμάτα ξεκίνα σε κάνει ποιο μεγάλη ζημιά.
    Το μόνο σωστό από όλες τις εκπομπές που βγαίνουν στον αέρα το έκαναν οι αρβυλάδες που με λίγα άτομα βγάζουν την εκπομπή τους αξιοπρεπέστα ενώ έχει κολλήσει μεγάλος αριθμός ατόμων.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !