Μαρία Μπεκατώρου: Το Still Standing νομίζω έκανε τον κύκλο του...

2

Ήταν φανταστική χρονιά με το Still Standing, νομίζω έκανε τον κύκλο του. Βάζω ερωτηματικό γιατί δεν έχω επίσημη ανακοίνωση αλλά αυτό νιώθω. Θα το συνέχιζα με κάποιες συνθήκες. Να είναι λίγο προστατευμένο. Να βάζαμε νέες κατηγορίες, να το δουλεύαμε πιο πολύ. Επειδή το πήρα στα χέρια μου πολύ δειλά, το φοβόμουν πολύ και κάπως έγινε και το φέραμε στα μέτρα μου και τώρα είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα στο βιογραφικό μου», είπε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή The 2 night show.

Και συνέχισε για το YFSF: «Το αγαπώ πολύ. Επειδή φέτος υπάρχει αυτή η εκδοχή, που είναι μια all star εκδοχή, η δουλειά είναι τρομερή και όλοι το κάνουμε με πάρα πολύ αγάπη και είμαι περήφανη που το κάνω και είμαι μέρος του προγράμματος. Όποιος μιλάει για τηλεόραση και σόου πρέπει να μιλάει και γι αυτό». 

Για το συμβόλαιό της: «Δεν θα ήθελα να κάνω πρωινό. Το έκανα σαββατοκύριακο. Το περιεχόμενο είναι πολύ κοντά. Πέρασα φανταστικά αλλά δεν μπορώ. Θέλω χαρά. Σκέφτομαι πολύ το επόμενό μου βήμα. Είναι κομβικό το σημείο αυτό. Η μόνη μου λέξη είναι ψυχαγωγία και χαρά. Στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ έχω κάνει πρωινό αλλά ήταν αλλιώς τα πράγματα».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μην κανουνε καμια χαζομαρα και κοψουν το Still Standing. Αγαπημενη συνηθεια ολα αυτα τα χρονια. Η αλλαγη ωρας φταιει για την πτωση στα νουμερα. Του χρονου αν συνεχισει θα τα παει πολυ καλυερα πιστευω. Ας του δωσουν μια ευκαιρια ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3:26 δεν φταιει καμια αλλαγη ωρας ειναι απλα αυτο που λεει η Μπεκατωρου,εκανε το κυκλο του και κλεινει αξιοπρεπως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !