ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τo STAR θέλει τη Χρηστίδου για την πρωινή ζώνη και ο ΣΚΑΪ την Καραβάτου για το «Big Brother»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Ανακατατάξεις ετοιμάζονται στο τηλεοπτικό τοπίο! 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του tvnea.com, ο τηλεοπτικός σταθμός STAR έχει προσεγγίσει τη Σίσσυ Χρηστίδου, ώστε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να μετακινηθεί στην πρωινή ψυχαγωγική του ζώνη. Μπορεί η εκπομπή "Στη φωλιά των ΚουΚου" να έχει ανέβει λίγο το τελευταίο διάστημα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχιστεί για 5η σεζόν. Μάλιστα, το κλίμα που υπάρχει δεν είναι και το καλύτερο με ορισμένα πρόσωπα  (δεν αναφέρομαι στους παρουσιαστές και στους αρχισυντάκτες) να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην ομαλή συνεργασία των συντελεστών. Όσον αφορά τους παρουσιαστές, φαίνεται πως ο Κρατερός Κατσούλης είναι έτοιμος να μείνει εκτός πρωινού στην  τηλεόραση τη νέα σεζόν, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου φαίνεται να έχει δεχθεί κρούση από τον ΣΚΑΙ για να παρουσιάσει το "Big Brother 2" χωρίς ακόμα να έχει αποφασίσει αν θέλει να το κάνει ή όχι. Όσον αφορά το ριάλιτι του ΣΚΑΙ, φαίνεται πως απομακρύνεται τελείως το σενάριο της Ελεονώρας Μελέτη. 

Γυρνώντας στην είδηση των συζητήσεων της Χρηστίδου με τον STAR, εγκυρότατο ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως η παρουσιάστρια σε πρόσφατη σύσκεψη που έκανε για το "Έλα Χαμογέλα", συνεχάρη τους συνεργάτες της για την καλή δουλειά που γίνεται φέτος και ότι αυτό έχει αντίκρυσμα και με προτάσεις που έχει δεχθεί από άλλα κανάλια. 

Η μεταγραφή της δεν είναι οριστική, αλλά είναι πολύ πιθανή, ενώ δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει και το OPEN σε αυτό το ενδεχόμενο. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν έχει λόγο να ρισκάρει η Σίσσυ. Κάθε χρόνο πάει και καλύτερα, το έχει χτίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !