Μοντέρ: Έκανε πρεμιέρα η Καρύδη,το DOT μετακομίζει στο MEGA,ο αδικημένος Τριαντάφυλλος, το νέο ριάλιτι του ANT1 και το OPEN εκτός τηλεοπτικού τοπίου

0

Καλησπέρα φίλοι μου,είστε έτοιμοι να σχολιάσουμε τα όσα έγιναν αυτή την εβδομάδα; Ας μην καθυστερούμε λοιπόν...

MEGA

Πρεμιέρα έκανε το Celebrity Game Night με .... μονοψήφια και εκλεκτούς καλεσμένους. Βέβαια γνώμη μου η πρεμιέρα θα έπρεπε να γίνει με το reunion της παρέας των "Παρα πέντε" καθώς ο κόσμος διψάει να ξαναδεί τους πέντε ήρωες μαζί μετά από χρόνια. Πάντως,το συγκεκριμένο project ειναι κάτι που πάει της Σμαράγδας Καρύδη και ας ελπίσουμε να ανακάμψουν τα νούμερα τηλεθέασης γιατί είναι ένα ωραίο τηλεπαιχνίδι.

Ένα δυνατό πρόγραμμα φαίνεται πως ετοιμάζει για την νέα σεζον το MEGA. Μυθοπλασία,shows και νέες εκπομπές είναι στο στόχαστρο με σκοπό να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό. Μια από τις εκπομπές που ακούγεται πως θα ενταχθεί στο "Μεγάλο Κανάλι" είναι το DOT ,η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είναι από τα πρόσωπα που ο τηλεθεατής αρέσκεται στο να τα βλέπει,με τις συνεντεύξεις που παίρνουν να έχουν μορφή συζήτησης με ένα φίλο. Αν και πολλοί ήταν αυτοί που είχαν καταδικάσει το MEGA πως μετά το άνοιξε -κλείσε δύσκολα θα χτίσει το κοινό του,ωστόσο, κάνει βήματα να προσεγγίσει ξανά τους τηλεθεατές. 

Στα του Survivor τώρα,νομίζω πέραν του Τριανταφύλλου δεν υπάρχει άλλος παίκτης του συγκεκριμένου ριάλιτι που να έχει κλάψει και να νιώθει τόσο πολύ αδικημένος. Να λέμε και του στραβού το δίκιο όμως,η συμπεριφορά των συμπαικτών του ως προς το πρόσωπό του δεν είναι και οι καλύτερες. Από την άλλη αρκετές ήταν μάλιστα και οι φορές που ο τραγουδιστής έχει έρθει σε αντιπαράθεση με πρόσωπα του θεάματος -βλέπε Σκορδά,Αργυρός,Θεοδωρίδου,Δόξας και άλλοι πολλοί- κάνοντας τον έτσι συχνά πυκνά να βρίσκεται στο επίκεντρο για ... λάθος λόγους. 

ANT1 

Την νέα σεζον όπως όλα δείχνουν ο ANT1 θα βγάλει αέρα το νέο ριάλιτι "I am celebrity get me out of here". Τα δύο ονόματα που ακούστηκαν για την παρουσίαση είναι ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης. Δεν μου φαίνεται και η καλύτερη σκέψη ,θα προτιμούσα να δω την Ζέτα Μακρυπούλια σε αυτό τον ρόλο, που βρίσκεται στα καλύτερα της τα τελευταία χρόνια.  Πάντως, κατ'εμέ το "Χιούστον το λύσαμε" δεν έπρεπε να ολοκληρωθεί, κυρίως όταν το κανάλι είδε τα νούμερα να ανεβαίνουν μετά και την προσθήκη της "Φάρμας". Ειναι κάτι που το παρακολουθείς ευχάριστα και δεν είναι τόσο "ακραίο" όσο ήταν οι "Σφήκες" στον Αρναούτογλου. Όπως και να'χει δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμη,μένει να δούμε και ποιοι θα είναι οι celebrities που θα ενταχθούν στο ριάλιτι.

OPEN

Και ενώ όλα τα υπόλοιπα κανάλια βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το στήσιμο του νέου προγράμματος που θα παρουσιάσουν στους τηλεθεατές την νέα χρονιά, το OPEN είναι απών. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα για το τι πρόκειται να δούμε την νέα σεζον,δεν ξέρω από που πηγάζει αυτή η "αδιαφορία",αλλά σίγουρα όσο ο καιρός προχωράει και οι υπόλοιποι σταθμοί κλείνουν παραγωγές το OPEN θα βρεθεί στο περιθώριο.

Αυτά για σήμερα, να έχετε μια όμορφη εβδομάδα κα όπως πάντα να προσέχετε τους εαυτούς σας. 

Μπορείτε να με βρείτε στο mariapratsi26@gmail.com 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !