Το «Στην υγειά μας» φεύγει, το «Just» έρχεται; Όλο το ρεπορτάζ!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3


 Πριν λίγες μέρες είχαμε γράψει ένα τηλεοπτικό κουίζ (δείτε πατώντας εδώ). Είχαμε κάνει λόγο στο tvnea  για μία εκπομπή που είχε κάνει προφορική συμφωνία με ένα κανάλι ότι θα συνεχίσει τη νέα σεζόν, ωστόσο η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης αναθεώρησε τα δεδομένα, με αποτέλεσμα τα στελέχη του σταθμού να έχουν ήδη το εναλλακτικό πλάνο για το τι project θα μπορούσε να το αντικαταστήσει. 

Το κουίζ μας έρχεται να απαντήσει η Νάνσυ Νικολαίδου στο iwoman.gr με νέο αναλυτικό ρεπορτάζ. Το “Στην υγειά μας” μπορεί κάπου εδώ να ρίξει τίτλους τέλους στο κανάλι του Φαλήρου.

Με άλλα λόγια, το τηλεοπτικό σκηνικό υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ν ΄αλλάξει άρδην, μετά τη σύγκρουση και την αποχώρηση του Νίκου Κοκλώνη από το Open. O παραγωγός αυτή τη στιγμή – όπως είναι λογικό -, μιλά με πολλά κανάλια, προκειμένου να δει που και πως θα βρουν για την σεζόν 2021-2022 τηλεοπτική στέγη οι παραγωγές του.

Ο ΣΚΑΙ λέει μάλιστα, είναι το κανάλι που φλερτάρει με τρέλα με το συγκεκριμένο σόου, μιας και είναι ένα πρόγραμμα το οποίο αρέσει στους ιθύνοντες του καναλιού, το πιστεύουν και επιπρόσθετα; Τα στελέχη του Φαλήρου διατηρούν πολύ αγαπησιάρικες σχέσεις με το Νίκο Κοκλώνη και κυρίως η “σιδηρά κυρία” του ΣΚΑΙ, Εύη Κουτσαφτάκη.

Έτσι, αν το “Just” ,λοιπόν, έρθει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ τη νέα σεζόν, αυτό πιθανότατα να σημαίνει πως φεύγει το “Στην υγειά μας”, το οποίο η αλήθεια είναι, πως πλέον έχει υποστεί μία σημαντική τηλεοπτική φθορά και έχει κουράσει επικίνδυνα, κάτι το οποίο άλλωστε αποτυπώνεται και στους πίνακες τηλεθέασης.

Η φετινή χρονιά μάλιστα, ήταν και η χρονιά που έκανε το Σπύρο Παπαδόπουλο ν΄ αντικρίσει μέχρι και… μονοψήφιες επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Εν κατακλείδι αν το “Just” καταλήξει στο ΣΚΑΙ, – από τη στιγμή που το κανάλι έχει εκδηλώσει σημαντικό ενδιαφέρον για το εν΄λόγω σόου -,  όντως ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα έχει πρόβλημα, εκτός κι αν πέσει στο τραπέζι η ιδέα ν ΄αλλάξει για πρώτη φορά στην ιστορία του, μέρα και ώρα μετάδοσης το “Στην υγειά μας”.

Υ.Γ Οι πιο δυνατοί μνηστήρες για το "Just the two of us" είναι ο ΣΚΑΙ και το Mega. Με τον ΑLPHA δεν υπάρχει χώρος από τη στιγμή που το "Fame Story" θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα. Με τον STAR έχουν γίνει κάποιες κουβέντες και δεν αποκλείεται να "σκάσει" μία τέτοια συνεργασία. Όσον αφορά, το "Στην υγειά μας", το μονο κανάλι που αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να το εντάξει στο δυναμικό του λόγω πολλών κενών στο πρόγραμμα είναι το OPEN, αρκεί φυσικά το κανάλι να μπει σε μία φάση να ανεβάσει το budget του και να μην περιοριστεί μόνο σε εμπορικές εκπομπές. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αλλάξει μέραεταδοσης αν θυμάστε καλά το 2018 είχε πάει Παρασκευή με τεράστια αποτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι όλοι θέλουν ένα 10 τα εκατό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλέον δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει αυτή η εκπομπή.Έχει κατανόηση να ειναι μια διαρκής ανακύκλωση των ίδιων καλεσμενων, καλλιτεχνών και τραγουδιών.Είτε βλέπεις καινούριο επεισόδιο είτε επανάληψη ειναι το ένα και το αυτο.Ας αξιοποιήσουν τον Σπύρο Παπαδόπουλο σε κάτι άλλο π.χ. κάποιο τηλεπαιχνιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !