Εκτός προγράμματος το ΥFSF

 


Αλλη μια εβδομάδα αναβολής για το YFSF καθώς ούτε αυτή την Κυριακή θα μπορέσει να βγει στον αέρα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που ταλανίζουν εδώ και αρκετές εβδομάδες το σόου καθώς φαίνεται ότι η διασπορά του ιού είναι μεγάλη.

Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα οι συμμετέχοντες αλλά και οι άνθρωποι της παραγωγής δεν κατάφεραν να φτάσουν καν στα στούντια Κάπα για να κάνουν το γύρισμα το οποίο είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί αύριο. Ωστόσο, πριν από λίγο ολοι οι εμπλεκόμενοι έλαβαν μήνυμα στο κινητό τους ότι το αυριανό γύρισμα αναβάλλεται και ως εκ τούτου δεν θα μεταδοθεί και νέο επεισόδιο του τάλεντ σόου μεταμορφώσεων την Κυριακή 11 Απριλίου καθώς από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν ξεμείνει στον ΑΝΤ1 από επεισόδια.

Για του λόγου το αληθές ήρθε και η αλλαγή προγράμματος επίσημα από το κανάλι του Αμαρουσίου όπου στη θέση του σόου που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου θα προβληθεί η ταινία “Ευτυχία” με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και την Κάτια Γκουλιώνη στο ρόλο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι την συγκεκριμένη ταινία την είχε ξαναμεταδώσει ο σταθμός και μάλιστα με τεράστια επιτυχία και πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης κόντρα στον σκληρό ανταγωνισμό.

tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Ήταν λάθος να γίνει το all star σε καιρό πανδημίας τελικά. Ούτε κοινό μπόρεσαν να έχουν ούτε καν ένα σταθερό πρόγραμμα να τηρήσουν. Κριμα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο.
Ελεγα απο την αρχή πριν καν βγει το show ότι ήταν λάθος να βγει αυτη την χρονικη περίοδο μια τέτοια παραγωγή με τόσα πολλά άτομα εν μέσω πανδημίας και δυστυχώς είχα δίκιο. Μεγάλο λάθος του αντ1 αυτό.
Θα πω ότι είχα πει και τότε. Απο Σεπτέμβριο που θα είμαστε σε καλύτερη θέση να βγει ξανά το show. Τοτε θα μπορούμε όλοι να το απολαύσουμε, οι διαγωνιζόμενοι δεν θα έχουν αυτό το άγχος , θα ειναι ασφαλείς και θα υπάρχει και κάποιο κοινό κατά πάσα πιθανότητα. Είναι πολύ καλύτερο απο να έχουμε συνεχείς αναβολές και να μπαίνει σε κίνδυνο κόσμος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το καλύτερο show ,είναι κρίμα...