Ο Βαγγέλης Νυδριώτης στην Barking Well Media

 Ο Βαγγέλης Νυδριώτης, ένα από τα πιο έμπειρα πρόσωπα στον τομέα της παραγωγής, έχοντας διατελέσει Διευθυντής Παραγωγής στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, εντάσσεται πλέον στο δυναμικό της Barking Well Media.


Η ανακοίνωση της Barking Well Media

Σε τροχιά διαρκούς επέκτασης, η εταιρεία Barking Well Media διευρύνει το στελεχιακό δυναμικό της, εντάσσοντας σε αυτό πρόσωπα που έχουν συμβάλλει διαχρονικά στην ανάπτυξη της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία ανακοινώνει σήμερα τη συνεργασία με  τον  Βαγγέλη Νυδριώτη, ο οποίος  αναμένεται να ενδυναμώσει καθοριστικά τον  τομέα των παραγωγών της. 

O Βαγγέλης Νυδριώτης, είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη στο τομέα της παραγωγής, με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ενώ έχει διατελέσει Διευθυντής Παραγωγής στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας.  

Τον καλωσορίζουμε με την βεβαιότητα ότι θα ενισχύσει περαιτέρω  το όραμα της Barking Well Media να δημιουργεί και να προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό προγράμματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια