Το «Dot» φεύγει από τον ΣΚΑΪ και πάει στο MEGA;


 Ανατροπές και εκπλήξεις θα περιλαμβάνει το τηλεοπτικό μενού το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, καθώς ξεκίνησαν όπως φαίνεται για τα καλά οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν.

Το ενδεχόμενο αλλαγής τηλεοπτική στέγης διαφαίνεται για την εκπομπή Dot, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η εκπομπή με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, που μεταδίδεται εδώ και τέσσερα χρόνια στο κανάλι του Φαλήρου, δέχθηκε πρόταση από το MEGA που επιθυμεί να την μεταφέρει στο πρόγραμμα του.

Στο πλαίσιο των συζητήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, έχει πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο το Dot να αλλάξει μορφή, να έχει αυξημένη διάρκεια ενώ συζητείται ακόμα και το να μεταφερθεί από τα Σαββατοκύριακα στο καθημερινό πρόγραμμα.

Πληροφορίες της Real life, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι συζητήσεις γίνονται στο πλαίσιο ενός διευρυμένου και ενιαίου deal της Alter Ego με την εταιρεία παραγωγής του Dot, Plana.gr. Η εν λόγω εταιρεία, εκτός από την εκπομπή, δραστηριοποιείται και στις εκδόσεις με το περιοδικό Down Town , το οποίο ήδη από τον Νοέμβριο κυκλοφορεί μαζί με τα Νέα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια