Ο Χρήστος Λούλης για τις καταγγελίες: «Κάποιοι ένιωθαν ότι δεν τους ακουμπά τίποτα»

0

Πρεμιέρα κανει σήμερα η νέα σειρά του Mega “Σιωπηλός Δρόμος” και ο Χρήστος Λούλης μίλησε στο Secret και στην Σπυριδούλα Τριάντου για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο Ελληνικό Metoo.

«Eίμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι σε αυτή τη δουλειά, πρόκειται για ένα  πολύ καλό σενάριο, τα επεισόδια δεν είναι πολλά ώστε να τα κυνηγάμε να προλάβουμε. Είναι μια σειρά με αρχή μέση τέλος που δεν κάνει κοιλιέ. Μια παραγωγή που θα φέρει νέα εποχή στην ελληνική μυθοπλασία. Κάτι που έχω χρόνια να δω στην ελληνική τηλεόραση».

«Έχω αρνηθεί πολλές φορές προτάσεις επειδή ήμουν τόσο απορροφημένος στο θέατρο, το οποίο αναδεικνύει πιο πολύ  αυτό που θέλουμε να βγάλουμε,  η τηλεόραση δεν έχει την πολυτέλεια να το κάνουμε αυτό.  Όταν πρέπει να παίξει τέσσερα πέντε επεισόδια τη βδομάδα όλοι τρέχουν να προλάβουν.

Στο θέατρο επειδή είναι πιο φροντισμένες οι δουλειές.Και εγω και γυναίκα μου κάναμε πολύ θέατρο  και δεν μας λείψανε τα χρήματα, άλλωστε  δεν είχαμε μάθει στα  πολλά. μπορούσαμε να ζούμε με τις δουλειές μας. 

Δεν θα επέλεγα ποτέ για κάποια λεφτά παραπάνω να κάνω κάτι που δεν θα μου άρεσε. Είμαι 45 και δεν έχω μάθει στα πολλά. Αν  είχα μάθει στα πολλά θα  έκανα κάθε χρόνο τηλεόραση».

Για την καραντινα δήλωσε:«Το αντιμετωπίζουμε πάρα πολύ δύσκολα… Και μόνο ότι έχουμε δυο  παιδιά 9 και 5μιση όλοι μέρα σπίτι και εμείς πρέπει να δουλέψουμε ή να διαβάσουμε η δεν μπορούμε να δούμε φίλους.Καταλαβαίνω πως είναι τρομερά ψυχοφθόρο» εξηγεί και τονίζει πως δεν φοβάται τόσο για εκείνον όσο για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. «Ανησυχώ  πιο πολύ για τους γονείς μου και για τους μεγάλους ανθρώπους. Έχω γνωστούς που μπήκαν στο νοσοκομείο και δεν ξαναβγήκαν. Είναι άσχημο η ανθρωπότητα να πηγαίνει στον Άρη και την ίδια στιγμή να φοβάσαι να αγκαλιάσεις τον άλλον».

Ενω για τα όσα είδα το φως της δημοσιότητας στον καλλιτεχνικό χώρο, αναφερει ότι: «Χαίρομαι γιατί κάτι μπορεί να αλλάξει, είμαι οπαδός της αλλαγής. Όσοι φέρονται άσχημα πρέπει να στηλιτεύονται. Βέβαια έχω πέσει και από τα σύννεφα γιατί δεν περίμενα τέτοιες συμπεριφορές. Και εύχομαι όλο αυτό να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους από άλλους χώρους να διεκδικήσουν μια αξιοπρέπεια στη δουλειά τους.

Ξέρετε κάτι; Κάποιοι νομίζουν πως λόγω της επιτυχίας τους ανήκει ο κόσμος όλος και ότι μπορούσαν να αφήσουν τον εαυτό  τους να συμπεριφέρεται πιο ελεύθερα. Ένοιωθαν αδιάβλητοι, ότι δεν τους ακουμπά τίποτα οπότε από μόνο του αυτό  είναι ενάντια στην ίδια την τέχνη. Δεν λέγεσαι καλλιτέχνης όταν έχεις δύναμη στην ύπαρξη του άλλου».



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !