Επίσημο: Εκεί έκλεισε η Ελένη Μενεγάκη! Πότε θα βγει στον αέρα;

4

Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπράβο tv nea πρώτοι,πρώτοι βγάλατε την ανακοίνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η μενεγακη καλη ειναι αλλα απο εμενα ειναι οχι βιαστηκε περυσι σταματησε ο κοσμος εχει προβληματα δεν τον νοιαζουνε αυτα οσο για το mega ελπιζω ο κοσμος να μη ξεχναει τι καναλι ητανε εμενα προσωπικα δε μ ελειψε ζω και χωρις αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα τα λεφτά που θα πάρει. Σίγουρα θα κάνει υψηλά νούμερα στην αρχή αλλά μετά θα βαλτώσει. Κατ'εμέ έπρεπε να μείνει εκτός τηλεόρασης ακόμα ένα χρόνο τουλάχιστον έτσι ώστε να λείψει στο κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια.

    Πάλι με την ίδια βαρετή εκπομπή θα επιστρέψει με στόχο να πουλάει τσάντες και κρέμες την ώρα που η εκπομπή θα γίνεται telemarketing. Πιστεύω αυτό θα είναι και το κύκνειο άσμα της Ελένης στην tv. Δεν θα θελήσει ποτέ να κάνει κάτι διαφορετικό. Μόνο να πουλάει το brand name ευζωίας που έφτιαξε σε ένα συγκεκριμένο κοινό για όσο πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !