Ναταλία Γερμανού: «Ο Γιώργος Καραϊβαζ ηταν πάντα με το χαμόγελο και είμαστε σε κατάσταση σοκ»

 


Θλίψη σκόρπισε τον δημοσιογραφικό χώρο η είδηση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ το μεσημέρι της Παρασκευής. Η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου η Ναταλία Γερμανού αρκετά συγκινημένη είπε λίγα λόγια για τον άδικο χαμό του γνωστού δημοσιογράφου.

«Λίγο διαφορετική είναι η έναρξή μας σήμερα, χωρίς πολλά χαμόγελα τουλάχιστον για την αρχή. Στην πορεία ευελπιστούμε να καλυτερέψει και η δική μας διάθεση και το κλίμα και βεβαίως να φτιάξουμε και τη δική σας διάθεση, διότι δε ξεχνάμε ποτέ πως ο σκοπός ο δικός μας είναι να φέρνουμε χαμόγελα και αισιοδοξία στο δικό σας σπίτι» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Δε μπορούσε να περάσει τόσο ανώδυνα από πάνω μας η τραγική είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, και για πολλούς από εμάς φίλος και συνάδελφος. Ο Κώστας τον ήξερε πολλά χρόνια, είχαν δουλέψει και μαζί. Για εμάς ο Γιώργος ήταν από τους ανθρώπους που συναντούσαμε εδώ στους διαδρόμους, ήταν μόνιμος συνεργάτης για πολύ καιρό στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Πάντα με το χαμόγελο και είμαστε σε κατάσταση σοκ, όπως αντιλαμβάνεστε», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια