Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Οι Άγριες Μέλισσες και ο Σιωπηλός Δρόμος δεν έχουν καμία σχέση»


Η Χριστίνα Χειλά Χαμένη διαδέχεται την μια επιτυχία μετά την άλλη ,τις τελευταίες δύο χρονιές μάλιστα έκανε το ντεμπούτο της με τις "Άγριες Μέλισσες" που καθηλωσαν το τηλεοπτικό κοινό, τωρα η νέα σειρά  στο MEGA "Σιωπηλος Δρόμος" προορίζεται στο βαλιτσάκι με τις επιτυχίες της. Μιλωντας στο Secret των Παραπολιτικών και την Σπυριδούλα Τριάντου,απάντησε για την επιτυχία των "Μελισσών", για το νέο της στοιχεία με την νέα σειρά στο MEGA αλλα αναφέρθηκε και στο Ελληνικό #Metoo


«Νιώθω τυχερή  γιατί  είναι μια δουλειά που έχω πιστέψει πάρα πολύ. Δεν με αφορά να βγαίνω εγώ μόνο καλή αλλά να βγει καλά η δουλειά. Πιστεύω  δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση αυτό. Δεν υπήρχαν και χρήματα για να γίνουν τέτοιες δουλειές βέβαια…»

Όταν η κουβέντα έρχεται στις Άγριες Μέλισσες, εξηγεί πως «Δεν είχαν καμία  σχέση με τον Σιωπηλό Δρόμο. Αυτό που κατάφεραν οι Άγριες Μέλισσες, με τα ελάχιστα χρήματα να κάνουν μια τόσο μεγάλη επιτυχία, οφείλεται καθαρά στους σεναριογράφους, στον σκηνοθέτη και στους συντελεστές και όχι τόσο στην παραγωγή. Ο Σιωπηλός Δρόμος έχει μια οικονομική στήριξη μεγαλύτερη θεωρώ».

Η ίδια είναι συνοδός εννέα παιδιών και όπως είναι λογικό οι περισσότερες σκηνές της είναι μαζί τους «Εύκολο δεν είναι καθόλου να είσαι με παιδιά, ειδικά όταν πρόκειται για εννέα παιδιά που πρέπει να κουμαντάρεις, δυσκολεύει και η δουλειά γιατί κοιτάς πως είναι και τα παιδιά και αφήνεις τον εαυτό σου στην άκρη. Τα παιδιά μπορούν να σε εκπλήξουν έχουν τρομερή φαντασία, μένουμε με το στόμα ανοιχτό πολλές φορές» παραδέχεται η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η εξωτερική της αλλαγή της μεγάλη καθώς δύσκολα αναγνωρίζεις την «Θεοδοσία» στο πρόσωπό της «Εγώ ήθελα να αλλάξω εμφανισιακά στον Σιωπηλό Δρόμο, ήταν δική μου πρόταση να αλλάξω ήθελα να είμαι αρκετά διαφορετική από την Θεοδοσία. Και επειδή ήταν πολύ κοντά, η μια δουλειά με την άλλη, το είχα ανάγκη να αλλάξω.  Δεν ξέρω αν συνέβαινε σε δυο τρία χρόνια να θα έμπαινα στην ίδια  διαδικασία…» λέει.

Πολλοί χαρακτηρίζουν τον «Σιωπηλό Δρόμο» σαν την απάντηση στο Netfix «Μπορεί να είναι και καλύτερος από κάποιες σειρές του Netflix, θα μπορούσε άνετα να σταθεί απέναντι τους. Είναι μια δουλειά που έχει γίνει με πολύ μεγάλη προσοχή, δεν είναι τίποτα τυχαίο υπήρχε ο χρόνος  για να γίνουν σωστά τα πράγματα. Η εικόνα, η μουσική είναι ένα αριστούργημα, δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα και το πολύ καλό σενάριο με την εξαιρετική ιδέα. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πάθη και  έρωτες  ενώ η σειρά έχει να κάνει και με ένα άλλο πιο πρωτοφανές κεντρικό θέμα.» τονίζει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο,δήλωσε:«Μου έδωσε χαρά όχι για τους ανθρώπου που έχουν υποστεί όλα αυτά βέβαια… Επιτέλους  θα καθαρίσει ο τόπος  και αν κάποιος θέλει να έχει μια τέτοια συμπεριφορά θα το σκεφτεί καλύτερα πια. Μόνο για καλό έγινε όλο αυτό, άλλαξε τα πράγματα και χαίρομαι πολύ που κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει τον ύπνο τους και φοβούνται μήπως χτυπήσει το τηλέφωνο και τους πουν ελάτε από το τμήμα έχουμε καταγγελίες για εσάς…».  Τα παιδιά τα αγαπά αλλά δεν είναι έτοιμη για μητέρα «Έχω δυο ανιψάκια μικρά τα αγαπώ  παίζω πολύ…  το θέμα της οικογένειας δεν με απασχολεί, κάποια στιγμή μπορεί και να έρθει ένα παιδί» τονίζει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια