Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: «Ο ήρωας γεννιέται στο χαρτί και όταν διαβάζεις το σενάριο»

0

Στο περιοδικό Tv 24 παραχώρησε συνέντευξη ένας εκ των πρωταγωνιστών της δραματικής σειράς του ANT1 ,"Ηλιος". Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου που μετακυ άλλων μίλησε για τον ρόλο του.

Ο «Ήλιος» είναι η πρώτη τηλεοπτική σας δουλειά;

«Οχι. Η πρώτη ήταν οι «Ηρωίδες» του Στέφανου Μπλάτσου στο ΜΕGΑ που σταμάτησε λόγω της οικονομικής κατάστασης».

Οπότε ο «Ήλιος» είναι ουσιαστικά η πρώτη σας μεγάλη συμμετοχή στη μικρή οθόνη.

«Είναι καινούρια πίστα για μένα που επί της ουσίας δεν είχα εξερευνήσει. Είναι άλλο να προβάρει στο θέατρο ένα ρόλο που έχει αρχή μέση και τέλος και αλλιώς να κάνεις τέσσερις πέντε πρόβες και να παίζεις ένα ήρωα που δεν τον ξέρεις και τον μαθαίνεις κάθε μέρα καλύτερα. Από την άλλη μου είναι πρωτόγνωρο το να μιλάω σε μια κάμερα και να περιορίζω τις κινήσεις μου στο ελάχιστο. Ολη η σεζόν είναι μια ατέλειωτη οντισιόν και θέλω να αποδείξω στον κόσμο, τους συνεργάτες μου και τον εαυτό μου ότι μπορώ να τα καταφέρω».

Πάντως ο Χρήστος είναι ένας συμπαθητικός ήρωας.

«Η αλήθεια είναι ότι έκανα πολύ αγώνα προκειμένου να βρω τους μηχανισμούς εκείνους στο μυαλό μου ώστε να δω πώς μπορεί να γίνει συμπαθητικός γιατί δεν έχει καμία σχέση με μένα. Μόνο και μόνο με το επάγγελμα που κάνει, έχουμε χάσμα, αφού ένας καλλιτέχνης κι ένας αστυνομικός έχουν ελάχιστα κοινά».

Είχατε όμως την ευκαιρία να τον... δημιουργήσετε.

«Ο ήρωας γεννιέται στο χαρτί και όταν διαβάζεις το σενάριο, πέρα από ερμηνευτές, γινόμαστε και δημιουργοί του. Αυτό που προσπάθησα να κάνω είναι να δώσω στον Χρήστο μια νοστιμάδα πέρα από την επαγγελματική προσήλωση που έχει. Το πρώτο πράγμα που μου είπαν για εκείνον είναι πως είναι ένα παιδί που αγαπάει τη δουλειά του και θέλει να είναι καθαρός και σωστός».

Πάντως έχετε πολλές σκηνές δράσης.

«Αυτά είναι τα καλύτερα για να περνάμε κι εμείς καλά και ο κόσμος που του αρέσει αυτή η αστυνομική πλοκή που έχει πάρει η σειρά. Η κ. Γεωργιάδου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει φέρει το σενάριο κοντά στα ελληνικά δεδομένα αφουγκραζόμενη τι συμβαίνει», είπε στο TV24.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !