Πέτρος Τατσόπουλος: “Δεν μου λείπει η Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση, ούτε εγώ της λείπω”

0

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου παραχώρησε συνέντευξη ο Πέτρος Τατσόπουλος. Μέσα σε όλα, μίλησε για την προσωπική του ζωή το Surviro και την Ελένη Μενεγάκη.

«Έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός από την επανεκκίνηση από το σημείο δηλαδή που πραγματικά κινδύνεψα να περάσω απέναντι, αλλά τελευταία στιγμή έγινε ανάκληση και παρέμεινα εδώ. Έχω περάσει από την ζώνη του άμεσου κινδύνου και στην ουσία έχω ξανά αρχίσει από την αρχή… Στο παρελθόν είχα δεχτεί απειλητικά μηνύματα και είχα ζητήσει βοήθεια από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, όχι για να με προστατεύσουν αλλά για να ξέρω από ποιους κινδυνεύω», είπε αρχικά.

Όσο για το Survivor ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το θεωρώ μία προσβολή, μία ύβρης έτσι με την αρχαιοελληνική της έννοια απέναντι στους ανθρώπους που πραγματικά αγωνίζονται. Να είσαι υπό συνθήκες πλήρως ελεγχόμενες και να κάνεις μία "γιαλατζί" παρωδία του τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για να επιβιώσεις, με διάφορες αθλοπαιδιές και με μία νοημοσύνη παλιμπαιδίστικη, γιατί από όσο έχω δει δεν διακρίνονται για την νοημοσύνη τους οι παίκτες, είναι προσβολή προς τους ανθρώπους που πραγματικά αγωνίζονται για να ζήσουν. Όσο για τους καημένους όλους εμάς βάζω και τον εαυτό μου που λόγω πανδημίας το βλέπουμε λυπάμαι».


Για την Ελένης Μενεγάκη είπε:«Την συμπαθώ πολύ την Ελένη είχα πάει και σε εκπομπές της, καταλαβαίνω ότι είναι ένα μέρος είδους τηλεόρασης που ενδιαφέρει κάποιους ανθρώπους, εμένα δεν με ενδιαφέρει και της εύχομαι το καλύτερο. Δεν μου λείπει προσωπικά, ούτε εγώ της λείπω νομίζω».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !