Έκλεισε: Η Μενεγάκη πάει μεσημέρι

3

 


Αναμφισβήτητα η MEGA επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη είναι από τα hot θέματα του εγχώριου τηλεοπτικού τοπίου.

Αν και η εκπομπή της στον ALPHA ιδιαίτερα την τελευταία σεζόν δεν σημείωνε υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, το όνομά της, ή πιο σωστά το brand name της, παρέμενε σε πολύ υψηλά εμπορικά επίπεδα. Σίγουρα λοιπόν το comeback της έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν ενώ έχουν ακουστεί πολλά για το πού θα πάει… αλλά και τι αλλαγές θα προκαλέσει τόσο στο ίδιο το πρόγραμμα του MEGA, όσο και των άλλων σταθμών, καθώς θα πρέπει να σκεφτούν ποιοι θα τα βάλουν μαζί της στη μάχη της τηλεθέασης, αλλά και της διαφήμισης βεβαίως βεβαίως.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η Ελένη «έκλεισε» για τη μεσημεριανή ζώνη, με σκοπό μάλιστα η εκπομπή της να βγαίνει από τη 1 έως τις 4, αν και η διάρκειά της είναι ακόμα υπό… συζήτηση και θα εξαρτηθεί και από το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού που ετοιμάζει κι άλλες mega-λες αλλαγές και εκπλήξεις. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με πρόσωπα που θα στελεχώσουν την εκπομπή της, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, με αποτέλεσμα όπως προβλέπεται να υπάρξουν αρκετές μεταγραφές…!

Newsit.gr: Γρηγόρης Μελάς 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μια χαρα ηταν τα νουμερα της εκανε 13-15% ενω η εκπομπη ηταν βαρετη ...αυτο σημαινει οτι το εβλεπαν για την ελενη ...ενω φετος κανει 7% η ηλιανα...ελανε βλακεια ο αλφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μενεγάκη είναι έξυπνη αποκλείεται να έχει τόση διάρκεια η εκπομπή της.θα ναι σαν προπερσυ.1 με 3:15 ,μετά επανάληψη ελληνικής σειράς κι μετά ''εισαγγελατος'' όπως μου αρέσει να τον αποκαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 13.00 με 15.00 θα είναι στάνταρ. Έτσι θα αποφεύγει ΚΑΙ τον πρωινό αλλά ΚΑΙ τον μεσημεριανό ψυχαγωγικό ανταγωνισμό, θα παίζει μόνη της όπως εκανε και στον Alpha τόσα χρόνια, θα πιάνει με το ζόρι τη βάση του 10% και θα συνεχίζει να κάνει την ίδια αυτή βαρετή εκπομπή που πάντα έκανε. Να'ναι καλά το telemarketing και το brand name ομορφιάς της.

    Τι 'χες Ελενη, τι ειχα πάντα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !