Ποιό το μέλλον τγς Σοφούλας στις "Μέλισσες";

1

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου μιλά στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα για την γρ ίδια που ενσαρκώνει στο δραματικό σίριαλ "Άγριες Μέλισσες" αλλα και ποιο θα είναι το μέλλον της.

Τι έχεις αγαπήσει στον χαρακτήρα της Σοφούλας;

Είναι ένα πλάσμα με ισχυρή προσωπικότητα παρά το νεαρό της ηλικίας της. Έχει θάρρος και θράσος που αυτό ακόμα και αν την οδηγεί σε περίεργους δρόμους στο τέλος, εκείνη το χρησιμοποιεί με αγνές προθέσεις. Επίσης, λατρεύω την παιδικότητα που προσπαθεί να κρύψει αλλά σε στιγμές καίριες κυριαρχεί.

Θεωρείς ότι της λείπει η αγάπη και το ρωτώ υπό την έννοια του ότι άφησε δύο φορές τον Άγγελο επιλέγοντας τελικά έναν χαρακτήρα σαν τον Βόσκαρη στη ζωή της. Αντιλαμβάνεται πια το λάθος της; 

Δεν το βλέπω ως λάθος. Δεν είναι λάθος να μην ξέρεις  τι θες, δεν είναι λάθος να ακούς τα ένστικτα σου. Λάθος είναι να τα εκμεταλλεύονται οι άλλοι. Η σχέση της με τον Άγγελο δεν πρόλαβε να ωριμάσει, γιατί και η ίδια ακόμη είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Δεν πιστεύω ότι της λείπει η αγάπη. Η οικογένεια της είναι πάντα δίπλα της. Της λείπουν όλα όσα ένα νέο παιδί έχει ανάγκη να ζήσει αλλά η κοινωνία τα ορίζει ως λάθη. Και αυτός είναι ο λόγος που αντιδρά τόσο έντονα και παρορμητικά.

Ο Άγγελος ουσιαστικά την έσωσε από τα χέρια του Βόσκαρη και εκείνη καταδίκασε τον άνδρα της καταγγέλλοντας στο δικαστήριο τη βίαιη συμπεριφορά του. Να υποθέσουμε ότι τη δεδομένη στιγμή στις Άγριες Μέλισσες τρέφει συναισθήματα για τον Άγγελο;

Την δεδομένη στιγμή πρέπει να βρει την δύναμη να συμπαθήσει ξανά τον εαυτό της. Να τον εμπιστευτεί και να του φερθεί με αγάπη. Αν δεν καταφέρει να το κάνει αυτό δύσκολα θα ενδιαφερθεί να προχωρήσει στην ερωτική της ζωή. Πάντα υπάρχει αγάπη και σεβασμός προς τον Άγγελο.

Πώς θα αντιδράσει όταν εκείνος προσπαθήσει να προχωρήσει στη ζωή του με μία άλλη γυναίκα;

Θα το σεβαστεί. Θα την ενοχλήσει βέβαια, αλλά θα το σεβαστεί. Ξέρει ότι τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση, ότι έχει περάσει δύσκολα για χάρη της. Θέλει να είναι χαρούμενος και ήρεμος γιατί το αξίζει. Για την ώρα νιώθει ότι μόνο προβλήματα του έχει φέρει η ύπαρξη της.

Θα εγκαταλείψει προς το παρόν τη σκέψη να πάει σε μοναστήρι;

Η Σοφούλα όταν βάζει κάτι στο μυαλό της το κάνει. Θα πάει σε ένα μέρος που θα της προσφέρει ηρεμία. Δεν γνωρίζω αν θα μείνει εκεί αλλά σίγουρα ο χρόνος που θα πάρει για τον εαυτό της μόνο καλό θα της κάνει.

Πώς θα ήθελες να εξελιχθεί η πορεία της ηρωίδας σου στις Άγριες Μέλισσες;

Για αρχή, θα ήθελα να καταφέρει να ζει με τις αναμνήσεις της χωρίς αυτές να την ορίζουν. Να βγει δυνατή από όλη αυτή την ιστορία και να το χρησιμοποιήσει υπέρ της. Να μην χάσει το δυναμικό κορίτσι που έχει μέσα της από φόβο. Να συνεχίζει κόντρα στα στερεότυπα που θέλουν την γυναίκα ήσυχη και γιατί όχι, να ζήσει έναν έρωτα σαν αυτούς που διαβάζει στα μυθιστορήματα.

Τι κρατάς εσύ από την συμμετοχή σου στη σειρά;

Τα πάντα. Έχω μεγάλη χαρά για αυτή την δουλειά και προσπαθώ κάθε μέρα να την χαίρομαι, να μαθαίνω και να πειραματίζομαι. Γνωρίζω ότι τώρα δημιουργώ αναμνήσεις που θα με κάνουν να χαμογελάω στο μέλλον.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που έχεις κάνει μέχρι στιγμής;

Όλες έχουν την δίκη τους δυσκολία. Ωστόσο, η κατάθεση μετά τον ξυλοδαρμό κατέχει για μένα ξεχωριστή θέση. Ήταν μία σκηνή που από τη στιγμή που τη διάβασα στο σενάριο ένιωσα μια έντονη ψυχική φόρτιση. Είχα ιδιαίτερη αγωνία να την δω να ζωντανεύει.

Κλείνοντας, θα είσαι στον επόμενο κύκλο της σειράς;

Δεν υπάρχει προς το παρόν ενημέρωση για τρίτο κύκλο. Περιμένω και εγώ επίσημες ανακοινώσεις

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πως δεν υπαρχει ενημερωση πλεον το λενε ξεκαθαρα και οι πρωταγωνιστριες αλλα και ο σκηνοθετης οτι θα υπαρξει και αλλη σεζον πριν δυο εβδομαδες περιπου ο κυριος Σουξες στον αερα του πρωινου που ρωτηθηκε για το ζητημα ειπε ναι και εχει κλεισει να ειναι κιολας ο ιδιος και η Διαμαντοπουλου δεν ξερει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !