Το μέλλον του στην "Στην υγειά μας" !

Συνεχίζεται ή αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο;Θα μας λέει και του χρόνου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" ο Σπύρος Παπαδόπουλος μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ;

Την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα κλήθηκε να δώσει η Real Life που αναφέρει πως υπάρχει προφορική συμφωνία που θα οδηγήσει σύντομα σε επίσημη ανανέωση συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μάλιστα, στο deal μεταξύ του ΣΚΑΪ και της εταιρίας παραγωγής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" υπάρχει όρος για μετάδοση της εκπομπής το βράδυ του Σαββάτου, χωρίς δυνατότητα μετακίνησης της εκπομπής. Ωστόσο, το show θα υποστεί ριζική ανανέωση τόσο σε σκηνικό όσο και σε εικόνα, μιας και πλέον θα μεταδίδεται σε υψηλή ανάλυση.Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αχ φτάνει...!

Εδω και μια 5ετια θα επρεπε να είχε κλείσει ο κύκλος της εκπομπής, από όταν τελείωσε από τον Alpha. Εδώ και χρόνια επαναλαμβάνονται τα θέματα και οι καλεσμένοι σε κουραστικό βαθμό κι ο παρουσιαστής βαριέται αφόρητα και φαίνεται! Καμία σχέση με αυτό που ήταν η εκπομπή όταν ξεκίνησε στα χρόνια της Ερτ.

Βέβαια η καλύτερη εκδοχή αυτού του τύπου εκπομπών παραμένει το ''Κοίτα τι έκανες'' της Διγενή. Έκανε 5 αξιοπρεπέστατες σεζόν από 2002 ως 2007 και σταμάτησε έγκαιρα πριν τραβηχτεί από τα μαλλιά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ναι, το high definition φταιει για τα νουμερα...
να ειστε σιγουροι!!!!
ποσο αστειοι μα ποσο αστειοι...