Ανθή Σαλαγκούδη: Το παιχνίδι της προβολής της ιδιωτικής ζωής δεν μπορώ να το παίξω.


Ποιος ήταν ο κύριος λόγος που πήγες στο Survivor; Τα χρήματα; Η επιστροφή στην τηλεόραση; Ή αυτό που λένε οι περισσότεροι, η εμπειρία;

«Μην το υποτιμάς το τελευταίο, γιατί είναι όντως μια συγκλονιστική εμπειρία. Μπορείς να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου».

Λένε για σένα ότι έχεις λυμένο το οικονομικό σου ζήτημα.

«Η αλήθεια είναι ότι ήμουν σε μια άσχημη φάση επαγγελματικά γιατί λόγω πανδημίας είχαν ακυρωθεί δύο πρότζεκτ που συζητούσα. Όχι, δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχει λυμένα τα θέματα του. Δουλεύω από πολύ μικρή. Δεν καταλαβαίνω γιατί το να είσαι πολιτικός σημαίνει αυτόματα ότι έχεις μια καλή οικονομική κατάσταση. Αν είχαμε τόση δύναμη οικογενειακά, το Survivor θα ήταν, το τελευταίο βήμα που θα έκανα τηλεοπτικά στη ζωή μου. Να εκτεθώ έτσι σε τόσο κόσμο...»

Ήσουν το καλό κορίτσι του σχολείου, με αριστεία και διαγωγή κοσμιοτάτη;
«Νομίζω ότι μέσα μου είχα πάντα ένα επαναστατικό μικρόβιο. Καλό κορίτσι ήμουν όμως.»


Με τι βαθμό τελείωσες;

«18,6 νομίζω. Μετά σπούδασα στο Αριστοτέλειο. Εκεί έκανα και το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα.»

Ήσουν το καλό κορίτσι του σχολείου, με αριστεία και διαγωγή κοσμιοτάτη;

«Νομίζω ότι μέσα μου είχα πάντα ένα επαναστατικό μικρόβιο. Καλό κορίτσι ήμουν όμως.»

Σκέφτηκες ποτέ να γυρίσεις στη Θεσσαλονίκη;

«Πολλές φορές. Ειδικά στις αρχές, όταν είχε ακυρωθεί το συμβόλαιο μου στην ΕΡΤ και δεν πήρα τα χρήματα μου. Είχα υπογράψει τον Σεπτέμβριο για έναν χρόνο, η εκπομπή ξεκίνησε Νοέμβριο και τον Ιούνιο έπεσε το μαύρο. Ο κόσμος δεν είχε προλάβει να με δει και πολύ γιατί ήταν η σεζόν με τις συνεχείς στάσεις εργασίας. Κάθε μέρα στήναμε μια εκπομπή που δεν ξέραμε αν θα προβληθεί. Δέκα λεπτά πριν βγούμε στον αέρα, μας έπαιρναν οι συνδικαλιστές και μας έλεγαν «Μην τολμήσετε να βγεις στον αέρα, στάση εργασίας». Είχαμε φτάσει να βγαίνουμε μία φορά την εβδομάδα»

Όταν είσαι στην τηλεόραση, είναι επόμενο να ασχολούνται και με την προσωπική σου ζωή. Θεωρείς ότι έκανε κακό στην εικόνα σου η σχέση που είχες τότε;

«Το παιχνίδι της προβολής της ιδιωτικής ζωής δεν μπορώ να το παίξω. Δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Όταν η προσωπική μου ζωή λοιπόν ήταν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, ναι, με ζόρισε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια