Η νέα ελληνοτουρκική σειρά που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1...


 Με δυναμικό τρόπο μπαίνει ο ΑΝΤ1 στη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα με την επέκταση στις υπηρεσίες over the top. ΑΝΤ1+  θα ονομάζεται η νέα συνδρομητική υπηρεσία που θα είναι διαθέσιμη μέσω των έξυπνων τηλεοράσεων, των υπολογιστών, των κινητών και των ταμπλετών. 

Στην πρώτη γραμμή είναι η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που συζητείται ήδη εδώ και καιρό και πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι, ενώ το κάστινγκ είναι σε τελική φάση υλοποίησης. Πρόκειται για ερωτικό δράμα στα χρόνια του κορωνοϊού, που διαδραματίζεται σε νησί. Στη «σοδειά» της νέας πλατφόρμας συνδρομητικού περιεχομένου του ΑΝΤ1 θα ενταχθεί επίσης το ψυχολογικό θρίλερ «Σώσε με», που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου. Μία ακόμα σειρά που φέρεται να παίρνει το «πράσινο φως» είναι η τηλεοπτική μεταφορά του θεατρικού έργου του Αύγουστου Κορτώ «Ρένα». 

Μία ακόμα σειρά που "κλείδωσε" είναι το "The Bridge" ("H Γέφυρα"), με γυρίσματα σε Ελλάδα και Τουρκία. Πρόκειται για μία αστυνομική σειρά που έχει ήδη γυριστεί σε γειτονικές χώρες. Ένα έγκλημα συμβαίνει στα σύνορα και αστυνομικές δυνάμεις από τις δύο χώρες αναγκάζονται να συνεργαστούν. 

Να τονίσουμε πως αυτές οι σειρές θα προβληθούν κανονικά και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. 

-Από την εφημερίδα "Το Παρόν" και το ένθετο "Τυπολογίες"

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Τηλεθεατης είπε…
Ουαου τέλειες σειρές ακούγονται